Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα έρευνα για τον 12χρονο μαθητή που θέλουν να διώξουν από το σχολείο - Για στοχοποίησή του μιλούν οι γονείς!

Οι γονείς του παιδιού προχώρησαν σε έγγραφη καταγγελία στο Υπουργείο Παιδείας κάνοντας λόγο για στοχοποίησή του  και «πρωτοφανές ξέσπασμα ρατσισμού» - Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές ζητούν να εκδιωχθεί από το 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς ο συμμαθητής τους επειδή έχει μαθησιακές δυσκολίες! 

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας διέταξε κατεπείγουσα διερεύνηση της έγγραφης καταγγελίας των γονέων του μαθητή Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης, για τον οποίο έγινε κατάληψη με σκοπό την απομάκρυνσή του από το σχολείο.

Όπως αναφέρει το υπουργείο: «Μετά από δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με 12χρονο μαθητή Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης και κατόπιν έγγραφης καταγγελίας των γονέων του, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με έγγραφο που απέστειλε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ζητά την κατεπείγουσα διερεύνηση των καταγγελιών και την άμεση ενημέρωση των Υπηρεσιών του Υπουργείου σχετικά με την ακρίβεια των όσων καταγγέλλονται καθώς και τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...