Κοινωνία

Η εξομολόγηση της καθαρίστριας από τον Βόλο: «Στη φυλακή είχα παγώσει, ούτε δάκρυ δεν έβγαλα» (ΒΙΝΤΕΟ)



Για την περιπέτειά της μίλησε η 53χρονη γυναίκα από τον Βόλο που δούλευε ως καθαρίστρια αλλά βρέθηκε για 23 ημέρες στη φυλακή εξαιτίας πλαστού απολυτηρίου δημοτικού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha είπε: «Έβγαλα την τάξη μέσα σε ένα μήνα. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλο λάθος. Με κάλεσαν οι ανώτεροι, μου έδειξαν τον φάκελο και ότι βρήκαν ότι το απολυτήριο είχε παραποίηση και έτσι ξεκίνησε όλος αυτός ο Γολγοθάς, η περιπέτεια. Είπε ότι σοκαρίστηκε και μέχρι εκείνη την στιγμή δεν περίμενε ότι θα πάει φυλακή. Όταν έγιναν όλα αυτά και με διέγραψαν από το μητρώο, με τσάκισαν. Με ισοπέδωσαν. Λέω, με έδιωξαν από την δουλειά και είπα «Θεέ μου τι έκανα», ήταν τρομερό. Να με διώξουν από την δουλειά, να μου αφαιρέσουν 20 χρόνια και να φάω 10 χρόνια φυλακή; Λέω, τόσο βαρύ ήταν το αδίκημα;»

Είπε ακόμα ότι ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία και δεν της την έδωσαν: «Παρακαλούσα τους δικαστές να μην μου δώσουν αυτή την ποινή και να μου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία».

Για τις ώρες που πέρασε στην φυλακή τόνισε:  «Και μια μέρα να μείνεις μέσα είναι πολύ. Η φυλακή είναι φυλακή. Ούτε ένα δάκρυ δεν έβγαλα. Ήμουν εντελώς παγωμένη. Ήμουν κέρινη. Είπα Τούλα πάρτο απόφαση θα μείνεις πολλά χρόνια μέσα. Πρέπει να μείνει δυνατή για την οικογένειά σου».

https://www.youtube.com/embed/4KutlFGIvt8?feature=oembed

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...