Καιρός

Ερχεται «ιστορική» κακοκαιρία – Νέοι χάρτες της ΕΜΥ δείχνουν πού θα χιονίσει


Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία δημοσίευσε χάρτες οι οποίοι καταγράφουν τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου χιονιά, επιβεβαιώνοντας τις έως τώρα προβλέψεις που κάνουν λόγο για κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα στην Αττική.

Οι εν λόγω χάρτες αφορούν στον καιρό του Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας και απεικονίζουν την ψυχρή «εισβολή» να «κατηφορίζει» από τη βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα και να καταλαμβάνει σχεδόν όλο το νομό Αττικής.
https://twitter.com/EmyEmk/status/1098204108677439488?ref_src=twsrc%5Etfw

Όπως ανέφερε και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, αυτο Σαββατοκύριακο (23 και 24 Φεβρουαρίου) αναμένεται να σημειωθεί μια από τις πιο σημαντικές χιονοκαταιγίδες της τελευταίας δεκαετίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Μέχρι ώρας τα προγνωστικά στοιχεία είναι σχεδόν συγκλονιστικά ως προς τα υψόμετρα και τις περιοχές χιονοπτώσεων».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...