Αρχείο

Μέγα τσίρκο - Δεν παραιτείται ο Παπαχριστόπουλος για να... βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ! - Βούτσης: «Κάτσε 4-5 μέρες ακόμη»

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί την Παρασκευή. «Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου» είχε δηλώσει νωρίτερα στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος μετέβη τελικά στη Βουλή, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Όπως έγινε γνωστό όμως, δεν θα παραιτηθεί τελικά σήμερα.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Βούτση, ο βουλευτής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να διατηρήσει την έδρα του για 4-5 μέρες ακόμη, καθώς μέσα στη βδομάδα θα ψηφιστεί το πρωτόκολλο για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Αποδεχόμενος τη σχετική πρόταση, ο βουλευτής διευκρίνισε ότι αμέσως μετά θα παραιτηθεί.

Γιατί όμως του ζήτησε ο Βούτσης να μην παραιτηθεί;

Αλυσιδωτές αντιδράσεις φέρνει η συνεχιζόμενη αστάθεια του πολιτικού συστήματος με τη συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοιοκόνομου να απειλεί ανοιχτά πλέον με καταψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ή και ανεξαρτητοποίησή της.

«Δεν ξέρω αν θα ψηφίσω την κύρωση για το ΝΑΤΟ», δήλωσε η βουλευτής και πρόσθεσε:

«Τους τα έχω πει στην ΚΟ, τους έχω ενημερώσει για όσα συμβαίνουν. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, μπορεί και να παραιτηθώ την Δευτέρα».

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου δηλώνει ενοχλημένη από τα όσα έχουν συμβεί στην κυβέρνηση μεταξύ του Πάνου Καμμένου και Νίκου Κοτζιά, αλλά και τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών.

Το μεγαλύτερό της πρόβλημα ωστόσο φαίνεται πως είναι- σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια- πως δεν την υποστήριξε κανείς όταν ο Β. Λεβέντης χαρακτήρισε προδοτική τη στάση της.

«Μας έχουν πει 2 φορές τη βδομάδα να βγαίνουμε στη τηλεόραση, μας στείλανε χαρτί! Όμως συνέχεια βγαίνουν συγκεκριμένα πρόσωπα».

Μάλιστα, φέρεται να συμφωνεί με τις καταγγελίες περί συνδιαλλαγής, όσων έφυγαν από τους ΑΝΕΛ για να παραμείνουν στην κυβέρνηση. «Συμφωνώ ότι το κάνανε για την καρέκλα. Στη θέση Κουντουρά εγώ θα είχα παραιτηθεί», είπε.

Τέλος, μεταξύ σοβαρού και αστείου, σημείωσε πως δεν αποκλείεαι να υποβάλει την παραίτησή της ακόμα και τη Δευτέρα, υπενθυμίζοντας πως έτσι είχε πράξει κατά την αποχώρησή της από την ΕΚ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...