Αρχείο

Εθνικό έγκλημα δια χειρός Τσίπρα: Προσλήψεις στην ΕΥΠ με προϋπόθεση τη γνώση «Μακεδονικής» γλώσσας! - Δείτε έγγραφα

Σε μια ανακοίνωση που σοκάρει και προσβάλλει τον Ελληνισμό προχώρησε η κυβέρνηση. Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, με κριτήριο τη γνώση "Μακεδονική" γλώσσας.

Η κυβέρνηση Τσίπρα, με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναγνώρισε τη γλώσσα του γιουγκοσλαβικού κρατιδίου και πλέον δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Η ΕΥΠ που ελέγχεται από την κυβέρνηση πια, έχει υποβαθμιστεί για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε τετελεσμένα στα βόρεια σύνορά μας και ολοκλήρωσε ένα εθνικό έγκλημα, με τη "βιτρίνα" της ειρήνης και της σταθερότητας στα Βαλκάνια. Πρέπει να λογοδοτήσουν! Αυτό που έφεραν στην περιοχή μας δεν αποτελεί σταθεροποιητικό παράγοντα, αλλά μια "ωρολογιακή βόμβα" που ανά πάσα στιγμή μπορεί να "εκραγεί".

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε 302 προσλήψεις στην ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) και ένα από τα κριτήρια είναι η γνώση της Μακεδονικής γλώσσας.

Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 2019 και αριθμό φύλλου 4 αναφέρεται «Προκήρυξη πλήρωσης με Μεικτό Σύστημα Αντικειμενικών Κριτηρίων (Μόρια) και Αξιολόγησης Ειδικότερων Προσόντων, 302 Κενών Τακτικών Θέσεων (Κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

Ανάμεσα στις μοριοδοτούμενες ξένες γλώσσες για τους υποψηφίους είναι και η "Μακεδονική" (νοτιοσλαβική) γλώσσα, όπως αναφέρει το ΦΕΚ. Αφορά τις Για τις πενήντα έξι ( 56) θέσεις του Κλάδου ΠΕ7 Μεταφραστών - Διερμηνέων – Ακροατών.

Μετά την υπογραφή και τη κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν και η κυβέρνηση υποστήριζε πως η ελληνική πλευρά δεν αναγνωρίζει Μακεδονική γλώσσα στα Σκόπια, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού αναγράφεται στο ΦΕΚ (σελίδα 5).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...