Κοινωνία

Εγκλημα στον Πειραιά: Τον μαχαίρωνε μέχρι να σπάσει το μαχαίρι και αφού τον σκότωσε, κοιμήθηκε με τον σκύλο της

Σοκ προκαλούν τόσο οι λεπτομέρειες όσο και τα ευρήματα του ιατροδικαστή σχετικά με το έγκλημα στον Πειραιά, όπου ένας 79χρονος συνταξιούχος του ναυτικού βρήκε τραγικό θάνατο από την 50χρονη σύντροφό του που καταγόταν από την Χιλή.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ιατροδικαστή, η 50χρονη Χιλιανή κατηγορούμενη, την οποία φιλοξενούσε στο σπίτι του ο 79χρονος, όχι μόνο έσφαξε τον άτυχο άνδρα, αλλά του αφαίρεσε και ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η 50χρονη του έκλεισε το στόμα με μανταλάκια, για να σταματήσει να φωνάζει και με ένα κουζινομάχαιρο τραυμάτισε θανάσιμα με απανωτές μαχαιριές τον συνταξιούχο προκαλώντας του βαθιά τραύματα στο λαιμό, στο θώρακα και την κοιλιά,.

Ακόμη σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα τον μαχαίρωσε με μανία πάρα πολλές φορές και σταμάτησε μόνο όταν το μαχαίρι έσπασε. Πριν ξεκινήσει να τον μαχαιρώνει τον είχε χτυπήσει με μία γλάστρα στο κεφάλι προκειμένου να τον ακινητοποιήσει.

Να σημειωθεί πως ο συνταξιούχος ναυτικός, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης κατακρεουργημένος και ημίγυμνος μέσα σε μία λίμνη αίματος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, στην οδό Σαχτούρη.

Σοκ προκαλεί μάλιστα και το γεγονός πως μετά το έγκλημα της η Χιλιανή επέστρεψε στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε αγκαλιά με τον σκύλο της.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...