Κοινωνία

Αυτά πληρώνουμε: Η πρώην Μις Ελλάς, Ευγενία Πασχαλίδη, νέα διευθύντρια ενημέρωσης στην ΕΡΤ!

Και η αξιοκρατία καλά κρατεί στην ΕΡΤ... Με μια απόφαση που έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στη Διαύγεια, η ΕΡΤ τοποθέτησε την Ευγενία Πασχαλίδη ως προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ειδήσεων του καναλιού!

Η άλλοτε παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στον ΑΝΤ1 και Μις Ελλάς 1992 αναλαμβάνει προϊσταμένη της Διεύθυνσης Newsroom, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε.

Η Ευγενία Πασχαλίδη έγινε γνωστή από τα καλλιστεία του 1992. Κέρδισε τον τίτλο της «Μις Ελλάς» και κατευθείαν μπήκε στον κόσμο της τηλεόρασης και στην ομάδα του «Πρωινού Καφέ». Αμέσως μετά έγινε «το κορίτσι του καιρού» στον Ant1, που τότε χρησιμοποιούσε μοντέλα στην παρουσίαση.

Η καριέρα της συνεχίζεται και βρίσκεται στην ΕΡΤ, στον ενημερωτικό τομέα της τηλεόρασης. Δεν βγαίνει πλέον «στο γυαλί», εργάζεται ως δημοσιογράφος παραγωγός για τα δελτία ειδήσεων και επί χρόνια περνάει όλα της τα βράδια στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου.

Αυτά αν αναρωτιέστε γιατί ο λογαριασμός της ΔΕΗ σας έρχεται όλο και πιο φουσκωμένος...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...