Αυτοδιοίκηση

Έρχεται αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος - Ηλιόπουλος: «Να ψηφίζουν οι μετανάστες στις εκλογές» - Απίστευτες μεθοδεύσεις


του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Έρχεται αλλοίωση αποτελέσματος στις εκλογές, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, πλέον το ομολογεί, θέλει να δώσει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες στις δημοτικές εκλογές. Δηλαδή την ίδια στιγμή που δεν δίνουν αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού, το δίνουν σε αυτούς που μπήκαν παράνομα στη πατρίδα μας, Αιδώς Αργείοι!

Η κυνική ομολογία ήρθε από την αποτυχημένη επιλογή Τσίπρα για τον Δήμο Αθηναίων, που ακούει στο όνομα Ν. Ηλιόπουλος.

Τι δήλωσε:

Να έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές οι μετανάστες και πρόσφυγες ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών και υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος. Το στέλεχος της κυβέρνησης ακολουθώντας πιστά την διεθνιστική γραμμή που θέλει χώρες κράματα, χωρίς ταυτότητα και εθνική συνείδηση δείχνει ποια είναι η στόχευση του και για ποιο λόγο επί 3 χρόνια έχουν ανοίξει τα σύνορα εξ Ανατολών και διακινούνται εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές από τα βάθη της Ασίας, από την Αραβική χερσόνησο και από την Αφρική.

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος στα πλαίσια της ανοιχτής συζήτησης με τους συνυποψηφίους του Μπακογιάννη και Γερουλάνο αλλά όπως δείχνουν τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες δημοτικές εκλογές για να αλλάξει η πληθυσμιακή σύνθεση των Αθηνών και να μπορέσει να κερδίσει.

Για την ώρα καταγράφει μονοψήφια νούμερα , σκορπίζοντας στο κυβερνητικό στρατόπεδο έντονο προβληματισμό για την επιλογή που δείχνει να μην τραβάει. Το μόνο που καταφέρνει με αυτές τις θέσεις που εκφράζει είναι να ρίχνει νερό στο μύλο του Κασιδιάρη που δείχνει να παλεύει να είναι αυτός που θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.
Όλα αυτά την ώρα που αρνούνται ψήφο στην ομογένεια και στα Eλληνόπουλα που μετανάστευσαν λόγω κρίσης στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Δείτε το βίντεο:
https://twitter.com/omadaalithias/status/1094559102150180864?ref_src=twsrc%5Etfw

TI EIXE AΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Τώρα η κυβέρνηση (μειοψηφίας, πλειοψηφίας ουδείς γνωρίζει) επιχειρεί νέα «μαγειρέματα», με την ελπίδα οι νέοι «Έλληνες» να ψηφίσουν μαζικά το ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμενη στην πράξη την ετυμηγορία των Ελλήνων του εξωτερικού, γιατί γνωρίζει...

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα protagon.gr σε δειγματοληπτικές καταμετρήσεις, από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2018 το υπουργείο Εσωτερικών έχει απονείμει την ελληνική ιθαγένεια και έχει πολιτογραφήσει (αν και σε μικρότερη κλίμακα από την πρώτη κατηγορία) 1.515 πρόσωπα.

Κορυφαία όλων φαίνεται να είναι η 18η Οκτωβρίου, αφού το Protagon αναφέρει ότι καταμέτρησε 274 πράξεις σε ένα… 24ωρο, αριθμός που μάλλον θα μείνει στην ιστορία του φαινομένου.

Η εκλογική κάλπη είναι που τους κάνει κάθε φορά να ξεδιπλώνουν τις μαγικές τους ικανότητες.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ερώτησή του στη Βουλή, έχει επισημάνει ότι «σύµφωνα µε επίσηµα στοιχεία της ∆ιεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, τα τελευταία τρία έτη καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση στην έγκριση αιτήσεων για την απόδοση ιθαγένειας, η οποία αγγίζει το 136,9%!».

Από 14.178 το 2015, εκτοξεύτηκαν στις 33.487 το 2016 και στις 34.814 το 2017, ενώ σε εκκρεμότητα είναι ακόμη 49.711!

Το… αγωνιώδες ερώτημα όμως είναι: Θα προλάβουν μέχρι τις εκλογές να τους κάνουν όλους «Έλληνες»;

Έτσι από το 2015 82.479 αλλοδαποί σε μια «νύχτα» έγιναν Έλληνες ενώ αν καταφέρουν να διεκπεραιώσουν και τουλάχιστον τους μισούς από τους 49.000 τότε μιλάμε για 105.000+ νέους ψηφοφόρους τους οποίους το ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει να προσέλθουν στις κάλπες μαζικά.

Και όχι άδικα: Το 2000 το σημιτικό ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει με διαφορά 72.400 ψήφων.

Επομένως όλα είναι δυνατά σήμερα, αρκεί να το πιστέψουν στην κυβέρνηση και να δώσουν αγώνα τόσο για την ελληνοποίηση όποιου αλλοδαπού κυκλοφορεί ακόμη και στο δρόμο, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των Ελλήνων του εξωτερικού.

Διαβάζοντας την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αποτυπώνεται και το μωσαϊκό των ελληνοποιήσεων: Αυτές αφορούν κυρίως Αλβανούς, αλλά και Ουκρανούς, Γεωργιανούς(!), Ρουμάνους κ.α. Οι πολιτογραφήσεις από την άλλη πλευρά έχουν να κάνουν με ομογενείς που έχουν γεννηθεί στην Τουρκία, την Αλβανία, τη Βραζιλία, την Κύπρο, τον Λίβανο.

Σε ότι αφορά τους ανεπιθύμητους (όπως καταδεικνύει η κυβερνητική πρακτική) Έλληνες του εξωτερικού η κυβέρνηση προωθεί ρύθμιση με την οποίαθα μπορούν να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους, αλλά η ψήφος αυτή δεν θα προσμετρείται για την εξαγωγή του συνολικού εκλογικού αποτελέσματος,

Έτσι δεν θα ψηφίζουν όπως δέκα εκατομμύρια Έλληνες επί ελληνικού εδάφους για την εκλογή της Βουλής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...