Τι ετοιμάζουν; – ΔΝΤ: «Προετοιμαστείτε, έρχεται “οικονομική καταιγίδα”» – «Βόμβα» Λαγκάρντ από το φόρουμ για την «Παγκόσμια Κυβέρνηση»

Δημοσίευση: 11 Φεβρουαρίου 2019, 7:47 μμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 11, 2019 στις 7:56 μμ

Έρχεται οικονομική καταιγίδα στον πλανήτη αναφέρει το ΔΝΤ, σε φόρουμ για την …παγκόσμια κυβέρνηση στο Ντουμπάι.


Η διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ προειδοποίησε εντελώς ξαφνικά όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, για μια επερχόμενη  παγκόσμια οικονομική καταιγίδα, καθώς οι προσδοκίες της παγκόσμιας ανάπτυξης υποχωρούν…ατάκτως, σε ένα άκρως ανησυχητικό περιβάλλον για ολόκληρο τον πλανήτη.

Μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής της «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» στο Ντουμπάι, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΔΝΤ, Κ.Λαγκάρντ, δήλωσε ότι «η οικονομική ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο επιβραδύνει βραδύτερα από ό, τι αναμενόταν. Τον περασμένο μήνα, το ΔΝΤ μείωσε τις προσδοκίες του για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη για το 2019 από 3,7% σε 3,5%.»

Ο Λαγκάρντ ανέφερε τα «τέσσερα σύννεφα», που υπονομεύουν την παγκόσμια οικονομία και προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να προκληθεί μια τεραστίων διαστάσεων «καταιγίδα» λόγω αυτών των παραγόντων.

«Εμπορικές εντάσεις και κλιμάκωση των τιμών, οικονομική πτώση και  αβεβαιότητα που σχετίζεται με την έκβαση του Brexit και τις συνέπειες της επιρροής του στην επιταχυνόμενη επιβράδυνση της κινεζικής οικονομίας», θεωρεί  η ίδια ως τους 4 «καβαλάρηδες της αποκάλυψης που έρχονται, προειδοποιώντας επίσης τις κυβερνήσεις να αποφύγουν τον προστατευτισμό.


Γιατί άραγε μήπως όμως ο προστατευτισμός είναι η μόνη λύση για να εξέλθουμε από το οικονομικό Αρμαγεδδών που μας ετοιμάζει η «σκοτεινή κυβέρνηση» των ΗΠΑ;

Ο Λαγκάρντ μίλησε επίσης για τις εμπορικές εντάσεις μεταξύ  ΗΠΑ και  Κίνας, τονίζοντας ότι αυτές οι διαμάχες  μεταξύ των μεγαλύτερων δύο οικονομιών του κόσμου έχουν ήδη παγκόσμιο αντίκτυπο.

«Δεν έχουμε ιδέα για το πώς θα ξεπεράσουμε  αυτό που γνωρίζουμε ότι έχει ήδη αρχίσει, και το οποίο  επηρεάζει το εμπόριο, την εμπιστοσύνη και τις αγορές», ανέφερε.

Η ίδια έθιξε επίσης τους κινδύνους που συνεπάγεται η αύξηση του κόστους δανεισμού μέσα σε ένα πλαίσιο «βαρέως χρέους», το οποίο αναβαθμίζεται από κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

«Όταν υπάρχουν πάρα πολλά σύννεφα, χρειάζεται μόνο μία σταγόνα για να ξεκινήσει η καταιγίδα», κατέληξε η ίδια.

Η Κυρία αυτή συμμετείχε σε ένα φόρουμ της «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» στο Ντουμπάι και αυτό μας λέει τα περισσότερα από αυτά που μας ετοιμάζουν οι «σκοτεινοί» σύμβουλοι της ΝΤΠ  για τον πλανήτη μας τα επόμενα χρόνια.

Μια επερχόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση θα αναγκάσει πολλές χώρες να υποκύψουν στα σχέδια για παγκόσμια διακυβέρνηση, για να γίνουν εφικτά όλα αυτά  που μας ετοιμάζουν εδώ και πολλά χρόνια για τον απόλυτο έλεγχο.

Χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα ακόμα και η Τουρκία αγοράζουν σαν «τρελές» χρυσό εδώ και τρία χρόνια  γνωρίζοντας ενδεχομένως τα σχέδια αυτά για μια τεχνητή βέβαια παγκόσμια οικονομική κρίση.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και καιρό εξεδόθη έγγραφο με τίτλο «Η Μεταμόρφωση του Κόσμου μας: η Ατζέντα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του 2030» («Transforming Our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development»). Το έγγραφο αυτό αριθμεί 91 αριθμημένα τμήματα του προγράμματος του ΟΗΕ για την παγκόσμια κυβέρνηση. Το UDHR αναφέρεται μόνο μία φορά σε ολόκληρο το έγγραφο στο άρθρο 19.

Σε αντίθεση με το αρχικό «μητρικό έγγραφο» που είχε λιγότερες από 1900 λέξεις, το έγγραφο αυτό έχει 14.883 λέξεις. Τα 91 θέματα ασχολούνται με θέματα που εμπίπτουν στα πέντε κεφάλαια των Ανθρώπων, του Πλανήτη, της Ευημερίας, της Ειρήνης και της Συνεργασίας.

Επιπλέον, το έγγραφο παρέχει 17 “Sustainable Development Goals” (στόχους βιώσιμης ανάπτυξης ή SDGs) για τη βελτίωση της ζωής στον πλανήτη.

Ολόκληρο το «Transforming Our World» έγγραφο εκτυλίσσεται σε ένα ρεύμα ευσεβών πόθων για ένα ουτοπικό μέλλον. Πρόκειται για ένα ουτοπικό όνειρο. Πέντε από τα 17 αντικείμενα αφορούν το περιβάλλον.

Υπάρχουν στόχοι για τις πόλεις, για τις γυναίκες, για τους φτωχούς, ακόμη και για τη ζωή κάτω από το νερό. Καμία απολύτως σφαίρα ανθρώπινης δραστηριότητας δεν εξαιρείται από τον έλεγχο από τον ΟΗΕ.

Η λέξη-κλειδί φυσικά δεν είναι πλέον τα «δικαιώματα» εκτός από μια λοξή αναφορά στο άρθρο 19. Στην πραγματικότητα, ο συγγραφέας τους εδώ δεν είδε την λέξη δικαιώματα ούτε μία φορά σε αυτό το έγγραφο, παρόλο που η λέξη αυτή εμφανίστηκε σχεδόν σε κάθε πρόταση του αρχικού εγγράφου του ΟΗΕ.

Ότι και να κάνουν όμως όλοι αυτοί, μπορούμε να τους  πούμε ότι μετά από πολύ κόπο, ιδρώτα και αίμα στον πλανήτη, θα αποτύχουν παταγωδώς,  διότι δεν μπορούν να μας ελέγξουν απόλυτα και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι ίδιοι  πολύ καλά.

«Μετά την εκδήλωση της οικονομικής κρίσης που προετοιμάζουν εδώ και χρόνια θα μας παρουσιάσουν το ιδανικό της βιωσιμότητας, το οποίο δεν θα συνδέεται όμως με την χριστιανική κοσμοθεωρία.

Αντίθετα, η ατομική ελευθερία θα βυθίζεται σε μια επιστημονικά καθορισμένη κολεκτιβιστική νοοτροπία που οι τελικές αποφάσεις βρίσκονται στα χέρια των διαβολικών και γνωστών σε όλους μας Big Brothers.

Η σημασία του κάθε ατόμου υποβαθμίζεται. Προωθείται από έναν ΟΗΕ που δεν είναι πλέον φιλο-δυτικός, ένα πολύ μεγαλύτερο σώμα από ό, τι υπήρχε το 1945. Θα το δεχτούμε ή μήπως είναι καιρός περισσότερο από ποτέ να αρχίσουμε να επανεξετάζουμε τη συμμετοχή μας σε αυτό το μη βιώσιμο σώμα;» ..αναφέρει ο Jeffrey Ludwig (American Thinker).