Αυτοδιοίκηση

Μπέος σε Τσίπρα: «Θα χυθεί αίμα εάν φέρεις πρόσφυγες στο Βόλο» - Σάλος! - Μετατρέπουν σε hot-spot το Στρατόπεδο Γεωργούλα

Την αποκάλυψη ότι υπάρχει η σκέψη από την Κυβέρνηση της εγκατάστασης προσφύγων στον Βόλο μέσω της δημιουργίας hot spot στο Στρατόπεδο Γεωργούλα, μετά τη μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έστειλε αυστηρό μήνυμα εμμέσως στον Τσίπρα, να μην επιχειρηθεί να γίνει κάτι τέτοιο, διαφορετικά θα χυθεί αίμα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπέος δήλωσε:

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις ενέργειες που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή αναφορικά με την μετεγκατάσταση της 32ης ΤΑΞΥΠ από το Στρατόπεδο Γεωργούλα και τις διαμαρτυρίες που έχει διατυπώσει, ο κ. Μπέος τόνισε ότι από το 2017 η Δημοτική Αρχή έχει στείλει επιστολές στον αρμόδιο υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, εκφράζοντας την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο αυτό.

Aναλυτικά είπε πως «Θα έχουμε άσχημες εξελίξεις στον Βόλο. Εύχομαι να μην επιλέξουν το στρατόπεδο Γεωργούλα για να φιλοξενήσουν πρόσφυγες. Όσο είμαι εγώ δήμαρχος της πόλης κανείς δεν θα παίξει με την πόλη με την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών. 

Στο κέντρο της πόλης δεν πρόκειται να φέρουν πρόσφυγες όσο θα είμαι εδώ, τον κ@λο τους να χτυπάνε κάτω. Μόνο αν φέρουν τανκς. Το δηλώνω. Έδειξα τις προθέσεις μου πως αντιμετώπισα τους πρόσφυγες, αν τους πήγα φαγητά, κουβέρτες, αν εξασφάλισα στεγασμένο κτίριο με τουαλέτες και μπάνια σε συνενόηση με τον κ. Μόζα. Δεν τους άφησα στις σκηνές. Έδειξα αν είμαι ρατσιστής ή όχι. 

Στην ίδια ζυγαριά όμως δεν θα βάλω τον Βολιώτη. Δε θα αφήσω να γίνει hot spot το στρατόπεδο. Εύχομαι να είναι λάθος η πληροφόρηση που έχω. Αλλιώς θα χυθεί αίμα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...