Κυβέρνηση

Αλβανοί & μουσουλμάνοι αντικαθιστούν τους Έλληνες: 43.000 αλλοδαποί με ψήφο στους καταλόγους της Α’ Αθηνών! - Θα «ξυπνήσει» η αντιπολίτευση;

Απίστευτη μεθόδευση ετοιμάζει ο Α. Τσίπρας στις επερχόμενες εκλογές. Ο Πρωθυπουργός παίζει την τελευταία του ζαριά και επιθυμεί να γατζωθεί στην εξουσία με κάθε τρόπο.

Ξέρει ότι οι Έλληνες θα του γυρίσουν την πλάτη, ειδικά οι Μακεδόνες βράζουν με την Συμφωνία των Πρεσπών και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία θα βγει 3ο κόμμα.

Για την δεύτερη θέση στη Μακεδονία δίνουν μάχη στήθος με στήθος ΧΑ και ΚΙΝΑΛ, ή ΠΑΣΟΚ, (ούτε αυτοί ξέρουν πως λέγονται).

Άρα πως θα σωθεί η παρτίδα; Μα με την ψήφο των μεταναστών. Ισλαμιστές και Αλβανοί θα καθορίσουν όπως φαίνεται την μάχη των Αθηνών. Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΣΤΙΑΣ, το οποίο είναι πάντα έγκυρο.

«Δίνουν εκλογικά βιβλιάρια σε ξένους», γράφει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η ΕΣΤΙΑ παρουσιάζοντας με στοιχεία την κατάσταση στην Α’ Αθηνών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους εκλογικούς καταλόγους έχουν εγγραφει 43.000 μετανάστες. Το 2015, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει 78.431 πολίτες και τη ΝΔ 77.630 πολίτες.

Δείτε το δημοσίευμα:

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Τα βασικά συμπεράσματα που εξάγονται και τα οποία χρήζουν πολύ μεγάλης προσοχής είναι τα εξής

1)Η ΝΔ προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις ενώ η παράσταση νίκης είναι χαοτική υπέρ της. Η πιθανότητα να χάσει η ΝΔ τις εκλογές είναι μηδενικές.

Αυτό λέει η στατιστική των τελευταίων 45 ετών, θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών.

2)Η ΝΔ φαίνεται ότι βρίσκεται πέριξ του 34% ουσιαστικά βρίσκεται στις παρυφές της αυτοδυναμίας. Ωστόσο η αυτοδυναμία της ΝΔ εξαρτάται πέραν από το ποσοστό που θα λάβει και από τον αριθμό των κομμάτων που θα εισέρθουν στην Βουλή, αναφέρει το bankingnews.gr

3)Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 26% με 27% έχει δηλαδή μια διαφορά τουλάχιστον 8% που είναι ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι συντριβή. Ο ΣΥΡΙΖΑ ηττάται αλλά δεν συντρίβεται πολιτικά.

4)Τρίτο κόμμα, με σαφή τρόπο είναι η Χρυσή Αυγή, έχει βρεθεί σε δημοσκοπήσεις ακόμη και 10,2% αλλά το 9% φαίνεται ότι θα το διασφαλίσει.

Πάντως η ΝΔ πρέπει να ξυπνήσει. Θέλουν να κερδίσουν και εάν ναι, με πόση διαφορά; Αν δεν θέλουν να ζήσουν ξανά στιγμές όπως το 2000, εκεί όπου σε λίγες ώρες έχασαν την εξουσία, με... περίεργο τρόπο ας αντιδράσουν, αλλιώς θα είναι συνένοχοι στο έγκλημα!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...