Σκοπιανό

Oργή σε όλη την Ελλάδα - Υπό «πολιορκία» 600 διαδηλωτών το σπίτι βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε βίντεο

Επεισόδια σημειώθην για δευτερη συνεχόμενη ημέρα στην Κατερίνη, κοντά στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα.

Όπως μεταδίδει το kapa-news.gr, 600 και πλέον διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης και κατευθύνθηκαν προς την οικεία της Μπέτυς Σκούφα για να διαμαρτυρηθούν για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Εκεί τους περίμενε ισχυρότατη αστυνομική δύναμη. Μέλη της πορείας πέταξαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ και αυτοί απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων.

Η ατμόσφαιρα στο σημείο και στη γύρω περιοχή έγινε αποπνικτική λόγω των χημικών, ενώ κάποια δακρυγόνα πέσανε και μέσα στις αυλές των σπιτιών.

Δείτε βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=HrQpV1g4JYI

Δεύτερη ημέρα «πολιορκίας»

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την δεύτερη ημέρα «πολιορκίας» του σπιτιού της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Ελεύθεροι οι 6 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια

Μετά τα χθεσινά επεισόδια συνελήφθησαν έξι άτομα που συνεπλάκησαν με άνδρες των ΜΑΤ, στην προσπάθειά τους να διασπάσουν τον αστυνομικό φραγμό και να πλησιάσουν την βουλευτική οικία.

Ανάμεσά τους είναι δύο ανήλικοι (γεννηθέντες το 2001), που αφού παραπέμφθηκαν να δικαστούν σε δικαστήριο Ανηλίκων (με ρητή δικάσιμο) αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι υπόλοιποι τέσσερις, 20 έως 34 ετών, οδηγήθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο πήραν αναβολή για να δικαστούν τη Δευτέρα και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Εις βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία από την Αστυνομία για σωματικές βλάβες, φθορές ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές