Κόσμος

17χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στη Γερμανία από μεθυσμένο Αφγανό μετανάστη

Παραλίγο τραγική κατάληξη θα είχε ένα περιστατικό παρενόχλησης στη Γερμανία, όταν ένας μεθυσμένος Αφγανός πρόσφυγας άρχισε να σέρνει από τα μαλλια μία κοπέλα μέσα σε λεωφορείο.

Ένα 17χρονο κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά στο Μίντεν της Γερμανίας όταν ένας μεθυσμένος Αφγανός πρόσφυγας την έσυρε από τα μαλλιά της μέσα σε ένα λεωφορείο, με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον άνδρα.

Σύμφωνα με μια αστυνομική ανακοίνωση, το κορίτσι υπέστη επανειλημμένα παρενόχληση από τον 22χρονο, ενώ περίμενε σε σταθμό λεωφορείου στο Μίντεν, κοντά στο Ανόβερο, με τη φίλη της ηλικίας 14 ετών, λίγο πριν τις 21:00 τοπική ώρα το Σάββατο.

Το κορίτσι και η φίλη της προσπάθησαν να ξεφύγουν από τον άνδρα και τον 21χρονο φίλο του, τρέχοντας σε ένα κοντινό λεωφορείο, όπου ο οδηγός λεωφορείων, τους άφησε να επιβιβαστούν. Εντούτοις, το επίμονο ζευγάρι των επίσης επιβιβάστηκε και αφού είχε αρχίσει να κινείται το λεωφορείο, ο 22χρονός άρχισε να σέρνει το κορίτσι από τα μαλλιά του.

Στην επίθεση, το κορίτσι γλίστρησε και έπεσε κάτω από το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς, δήλωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το RT, όσο οι παρευρισκόμενοι βοηθούσαν την κοπέλα, ο οδηγός του λεωφορείου κυνηγούσε τους άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος τον χτύπησε πολλαπλές φορές στο πρόσωπο.

Η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρα κλήθηκαν στη σκηνή και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο επιτιθέμενος και ο σύντροφός του βρέθηκαν και οι δύο μεθυσμένοι από την αστυνομία λίγο αργότερα και συνελήφθησαν.

Ο 22χρονος κατηγορήθηκε για επίθεση και τέθηκε ενώπιον ενός περιφερειακού δικαστηρίου την επόμενη ημέρα, όπου αποφασίστηκε να παραμείνει στη φυλακή μέχρι την τελική δίκη του. Ο φίλος του απελευθερώθηκε χωρίς κάποια ποινή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...