Σκοπιανό

Το βίντεο που εκθέτει το Μ. Μαξίμου: Fake news τέλος! - «Λαοθάλασσα», βλέπει κανείς μόνο 60.000; - Οι Έλληνες μίλησαν


Fake news τέλος! Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ βρήκε βίντεο-ντοκουμέντο από το σημερινό συλλαλητήριο, που εκθέτει το Μ. Μαξίμου και την ηγεσίας της ΕΛΑΣ.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει το μέγεθος του συλλαλητηρίου και το πλήθος των διαδηλωτών που κατέκλυσαν το Σύνταγμα.

Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από μπαλκόνι ξενοδοχείου της πλατείας Συντάγματος φαίνεται η «λαοθάλασσα» όλων εκείνων που διαδήλωσαν για τη Μακεδονία.

Οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ενώ έψαλαν τον εθνικό ύμνο που ακούστηκε από τα μεγάφωνα.

Για πάνω από 600.000 διαδηλωτές έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Στέργιος Καλόγερος, εκ των διοργανωτών του συνεδρίου.

Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Και δεν χρειάζονται πολλά λόγια να πούμε από το να σας παραθέσουμε το βίντεο που δείχνει την πραγματική εικόνα του πλήθος που βροντοφώναξε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τα κακά που φέρνει μαζί της η Συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgretachristofilopoulou%2Fvideos%2F10211318753159000%2F&show_text=0&width=267

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

Όλες οι δημοσκοπήσεις, ουδεμιάς εξαιρουμένης επιβεβαιώνουν ότι η καθολική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας το 70% είναι κατά της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών.

Μόλις το 12% με 15% συμφωνεί με την μετονομασία της FYROM σε Βόρεια Μακεδονία και αποδέχεται την μιαρή συμφωνία με τα 20 βασικά της άρθρα.

Οι Έλληνες καθολικά πήραν θέση, ξεκάθαρη, σαφή, χωρίς προσχήματα.

Καταδικάζουν, απορρίπτουν την μιαρή συμφωνία των Πρεσπών όπου δίνει το δικαίωμα σε σλάβους, αλβανούς και ρομά που είναι οι κάτοικοι της FYROM σχεδόν 38% μουσουλμάνοι να αναγνωριστούν ως Μακεδόνες.

Το μήνυμα αυτό ωστόσο οι 153 βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η ομάδα των προθύμων θα το πετάξει στο καλάθι των αχρήστων.

Είναι πρώτη φορά που ο λαός δεν θέλει αυτό που υποστηρίζει η εκλεγμένη κυβέρνηση και η κυβέρνηση αγνοεί την βούληση της πλειοψηφίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ