Εσωτερική Ασφάλεια

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Νέα απόδραση κρατουμένου, αυτή τη φορά από το νοσοκομείο Νίκαιας

Ακόμη μια απόδραση κρατουμένου σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, αυτή τη φορά από το Νοσοκομείο Νίκαιας.

Πρόκειται για άνδρα, περίπου 30 ετών ιρακινής καταγωγής, ο οποίος την ώρα που απέδρασε φορούσε μαύρο τζιν και λευκή μπλούζα. Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στη ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου και επρόκειτο να απελαθεί.

Εμφανίζει ακραίες συμπεριφορές

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, ο καταζητούμενος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική καθώς εμφανίζει ακραίες συμπεριφορές. Αυτό φάνηκε όταν αρχικά μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Πετρούπολης όπου προσπάθησε να βάλει φωτιά στα κρατητήρια. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Χαϊδαρίου προκαλώντας -και πάλι στον χώρο των κρατητηρίων- υλικές ζημιές. Έτσι αποφασίστηκε να εξεταστεί από ιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

Έτσι και έγινε. Ο 30χρονος εξετάστηκε, με τον ιατρό να αποφασίζει πως έπρεπε να νοσηλευτεί. Μεταφέρθηκε χτες λοιπόν στην ψυχιατρική κλινική, στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου Νίκαιας.

Βραδινές ώρες της Τρίτης και ενώ λοιπόν βρισκόταν, χωρίς να είναι δεμένος, στο δωμάτιο, πήρε φόρα, πήδηξε κάτω και εξαφανίστηκε. Σε εξέλιξη βρίσκονται από χτες το βράδυ έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...