Κόσμος

Σκορπάει τον τρόμο το νέο συνθετικό ναρκωτικό που κάνει τους χρήστες να νιώθουν «υπερήρωες» (βίντεο)


Τα φριχτά συμπτώματα της χρήσης της «μαιμουδόσκονης»

Είναι ένα ναρκωτικό πολύ οικονομικό και δύσκολο να ανιχνευθεί από την αστυνομία, αλλά εύκολο να διακινηθεί χωρίς να κινήσει υποψίες.

Το νέο ναρκωτικό που κυκλοφορεί στις πιάτσες των ναρκομανών ονομάζεται μαϊμουδόσκονη, στοιχίζει λιγότερο από 10 δολάρια η δόση, και προκαλεί τόσο δυνατές παραισθήσεις που κάνει τους χρήστες να νομίζουν ότι δεν έχουν αίσθηση του πόνου και είναι «υπερήρωες». Έχουν καταγραφεί χρήστες να πέφτουν από ταράτσες πολυκατοικιών και να σκοτώνονται.

//cdn.viqeo.tv/embed/?vid=92b31e3be39ea8bf0c91

Το ναρκωτικό αυτό είχε εμφανιστεί ξανά τη δεκαετία του 1980, αλλά τότε οι αρχές κατάφεραν τεράστιο πλήγμα στους διακινητές και έλεγξαν τις ποσότητες στην αγορά. Ξαναεμφανίστηκε το 2012, στο Μαιάμι, όταν εμφανίστηκε το φαινόμενο των δολοφονιών αστέγων, με φρικτό τρόπο, αφού χρήστες έτρωγαν το πρόσωπο των αστέγων εν ζωή.

Το ναρκωτικό μπορεί να εμποδίσει τους χρήστες από το να αισθάνονται πόνο και τους προκαλεί ψευδαισθήσεις καθιστώντας τους εξαιρετικά απρόβλεπτους. Αυτό που το ξεχωρίζει, ωστόσο, είναι ότι οι παρενέργειες μπορεί να διαρκέσουν για μέρες. Η αστυνομία έχει κληθεί να αντιμετωπίσει περιπτώσεις όπου άτομα έχουν πηδήξει από κτίρια ή έχουν διακόψει την κυκλοφορία οχημάτων σε δρόμους.

Δείτε τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η βρετανική αστυνομία για το ναρκωτικό.

Μαϊμουδόσκονη: Το επικίνδυνο ναρκωτικό που «σκοτώνει» τον πόνο (vid)

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...