Σκοπιανό

Ρίγη συγκίνησης: Χιλιάδες Έλληνες τραγουδούν τον εθνικό ύμνο - Εικόνα και βίντεο που εκθέτουν την ΕΛΑΣ για τον όγκο του συλλαλητηρίου


Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα ολοκληρώθηκε το μεγαλειώδης συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που αμαυρώθηκε από τα χημικά και τα δακρυγόνα.

Στην παλλαϊκή κινητοποίηση συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες πολίτες, από κάθε πλευρά της Ελλάδας για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια.

Οι περίπου 60.000 άνθρωποι για την οποία έκανε λόγο η ΕΛΑΣ στο σημερινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.

Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από μπαλκόνι ξενοδοχείου της πλατείας Συντάγματος, φαίνεται η «λαοθάλασσα» όλων εκείνων που διαδήλωσαν για τη Μακεδονία.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgretachristofilopoulou%2Fvideos%2F10211318753159000%2F&show_text=0&width=267

Αλλωστε και η παρακάτω φωτογραφία δείχνει την πραγματική εικόνα του πλήθος που βροντοφώναξε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τα κακά που φέρνει μαζί της η Συμφωνία των Πρεσπών.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τουλάχιστον μία ώρα πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του συλλαλητηρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...