Κοινωνία

Περίεργο περιστατικό στην ΕΡΤ - Εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών (Βίντεο)

Ενα πραγματικά περίεργο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της προβολής του δελτίου της ΕΡΤ απόψε.

Ενώ ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου αύριο το πρωί, άρχισαν να ακούγονται δυνατά βρόντοι, σαν χτυπήματα στην πόρτα. Οσο κυλούσαν τα δευτερόλεπτα γίνονταν και πιο δυνατά. Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου διέκοψε τον ρεπόρτερ και διέκοψε εκτάκτως για διαφημίσεις. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν συνεχίζεται η μετάδοση του δελτίου. Μετά τις διαφημίσεις προβλήθηκε το βιντεοσκοπημένο δελτίο καιρού.

Διακοπή στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1, λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, προκάλεσε η εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο στούντιο του σταθμού. Η εισβολή ήταν ο τρόπος που επέλεξαν οι εκπαιδευτικοί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο σύστημα διορισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για το εάν θα κάνει δηλώσεις στο κανάλι εκπρόσωπος των αναπληρωτών.

https://www.youtube.com/watch?v=fMJtvqkNbto

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...