Κόσμος

Ξεκαρδιστικό: Ο γιος του κυβερνήτη της Καλιφόρνια «εισβάλει» στην ομιλία του πατέρα του (βίντεο)

Η μητέρα του και ο αδελφός του «επιστρατεύτηκαν» για να τον κατεβάσουν από τη σκηνή

Συνήθως οι πολιτικοί «χρησιμοποιούν» τα παιδιά τους για να προβάλουν μια καλύτερη εικόνα. Υπάρχουν φορές όμως που τους κλέβουν την παράσταση. Και ο Γκάβιν Νιούσομ το έμαθε αυτό με... ξεκαρδιστικό τρόπο.

Ο νέος κυβερνήτης της Καλιφόρνια ήταν στο βήμα, στην πρώτη του ομιλία μετά την ορκωμοσία του, όταν είδε ξαφνικά τον 2χρονο νυσταγμένο γιο του να κάνει... εισβολή. Ο μικρός Ντατς τον πλησίασε και ο Νιούσομ τον πήρε στην αγκαλιά του, προσπαθώντας να σταματήσει να γελά και να συνεχίσει να μιλάει.

Γρήγορα όμως ο μικρός βαρέθηκε και θέλησε να κατέβει από τα χέρια του πατέρα του. Ο κυβερνήτης τον άφησε, αλλά ο μπόμπιρας δεν είχε αποφασίσει τι ήθελε να κάνει. Σίγουρα όμως δεν είχε πρόθεση να κατέβει από τη σκηνή, καθώς έφυγε τρέχοντας στην άλλη μεριά όταν προσπάθησε να τον πλησιάσει η μητέρα του, ενώ δεν κατάφερε να τον πείσει ούτε και ο επτάχρονος αδελφός του. Τελικά, αυτοί οι δύο λειτούργησαν ως... ομάδα, για να κατεβάσουν τον μπόμπιρα από τη σκηνή.

https://youtu.be/u935ULhrwtQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...