Πολιτική

Καμμένος κατά Μητσοτάκη για την Συμφωνία των Πρεσπών μέσω twitter


Με ανάρτηση του στο twitter ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος επέλεξε να καυτηριάσει την απόφαση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην καταθέσουν πρόταση μορφής κατά της Κυβέρνησης λόγω της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή.

Ο Πάνος Καμμένος με ένα meme σχολιάζει ως υποκριτική την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κατά τον κ. Καμμένο συμφωνεί για τις Πρέσπες με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μετά το video των ΑΝΕΛ με τον Μέγα Αλέξανδρο... Ζάεφ, νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο Πάνος Καμμένος "χτύπησε" ξανά. Αυτή τη φορά με ακόμη ένα meme, στο οποίο εμφανίζονται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. "'Ελα τώρα, αφού τα ίδια λέμε" λέει ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σκέφτεται: "ας κάνω ότι διαφωνώ".

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Twitter:
https://twitter.com/PanosKammenos/status/1088340197853593600?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...