Εσωτερική Ασφάλεια

«Θέατρο του παραλόγου» στο Σύνταγμα: Αλλοδαπός «εθνικιστής» κατά των ΜΑΤ - Το Αριστερό καθεστώς «έπνιξε» στα χημικά μικρά παιδιά


Εντύπωση και οργή προκαλούν οι εικόνες από τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα. Τα ΜΑΤ, με εντολή της αυταρχικής κυβέρνησης έπνιξαν στα χημικά την ευρύτερη περιοχή, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή μικρών παιδιών.

Παράλληλα, στη δημοσιότητα έρχονται φωτογραφίες από την κάλυψη του συλλαλητηρίου από το Reuters, οι οποίες αποκαλύπτουν την παρουσία αλλοδαπών μεταξύ των ταραχοποιών που ξεκίνησαν τα επεισόδια μπροστά από την Βουλή.

Έτσι προκύπτει ένα λογικό ερώτημα: Πώς γίνεται ένας αλλοδαπός να "μάχεται" στο πλευρό των "εθνικιστών"; Απαντήσεις ίσως υπάρχουν πολλές, αλλά το κυρίαρχο σενάριο είναι η κυβερνητική προβοκάτσια και προπαγάνδα.

Η εκμετάλλευση του πλήθους μεταναστών που "βυθίζουν" την ελληνική κοινωνία από μια κυβέρνηση υπό κατάρρευση. Η απόπειρα αμαύρωσης ενός ειρηνικού συλλαλητηρίου με χιλιάδες κόσμο που προασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα και την ένδοξη Μακεδονία.

Οι πράξεις των αλλοδαπών στο χθεσινό συλλαλητήριο δεν συνδέονται με τους χιλιάδες Έλληνες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα. Συνδέονται όμως, με μια κυβέρνηση που προσπαθεί να υποβαθμίσει τον πατριωτισμό και αποσταθεροποιεί πολιτικά και κοινωνικά την χώρα για λίγους μήνες εξουσίας...

Δείτε τις φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters:

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από όσα συνέβησαν χθες στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, ανέβασαν διαδηλωτές στα κοινωνικά δίκτυα.

Την ώρα που η αστυνομία με εντολή της ηγεσίας έριχνε αδιακρίτως χημικά, μια ομάδα μικρών παιδιών που βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος προσπαθεί να ξεφύγει από το χάος που δημιουργήθηκε. Τα παιδιά, που δεν είναι ηλικίας πάνω από δέκα ετών, φαίνονται πανικοβλημένα, να κλαίνει και να βήχουν από τα χημικά, ενώ δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που τους συνέβη.

Ενήλικες που βρίσκονται μαζί τους προσπαθούν να τα καθησυχάσουν, φωνάζοντάς τους: «Δεν είναι τίποτα, δεν είναι τίποτα, μόνο δάκρυα», με έκδηλη πάντως την ανησυχία στις φωνές τους.

Παράλληλα φαίνονται στριμωγμένα, να προσπαθούν να απομακρυνθούν από το σημείο της έντασης και από τα χημικά, που όμως είχαν «πνίξει» όλη την πλατεία.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

//cdn.viqeo.tv/embed/?vid=e7d9eff95c9109ccf4dd

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ