Εσωτερική Ασφάλεια

Η Τουρκία πίσω από τις επιθέσεις στα πανεπιστήμια; - Αποκάλυψη-«βόμβα» από γνωστό καθηγητή - Πολεμική κινητοποίηση ενόψει «Γαλάζιας Πατρίδας»

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την χώρα τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι μαζικές αποστολές φακέλων, έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία. 

Ενώ στην αρχή όλοι θεωρούσαμε πως μπορεί να πρόκειται για ένα τυχαίο περιστατικό, ή για μία φάρσα από κάποιους, έρχεται ο γνωστός καθηγητής Ι. Μάζης, να δώσει μία νέα διάσταση στο εν λόγω ζήτημα.

Όπως αποκάλυψε στο δελτίο του STAR χθες, το τελευταίο διάστημα, ο Ερντογάν μέσω των Αδελφών Μουσουλμάνων, κάνει κινήσεις για να προσεταιριστεί το Ινδικό Ισλάμ! 

Όπως είπε στη συνέχεια ο έγκριτος καθηγητής, όπου κανείς δεν μπορεί να πει πως τα λεγόμενά του είναι απλά θεωρίες, την στιγμή που ξεκίνησαν να αποστέλλονται οι φάκελοι, την ίδια περίοδο η Άγκυρα ανακοίνωσε την έναρξη της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα».

Πρόκειται λοιπόν για μία υπόθεση που από πίσω κρύβονται οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας; Θέλει η Άγκυρα σε συνεργασία με τους μετανάστες να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα; Ναι είναι η απάντηση, καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε περίεργη χρονική συγκυρία. Η πολιτική κατάσταση δεν είναι σταθερή και όλα είναι στον αέρα.

Μην ξεχνάμε πως και τα Ίμια έτσι ξεκίνησαν και χρειάζεται προσοχή, καθώς τότε οι Τούρκοι εκμεταλλεύθηκαν την πολιτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η χώρα.

Δείτε το βίντεο από το 13:30, μέχρι το 16:51

https://www.youtube.com/watch?v=0uZV3p90DIs

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΦΑΚΕΛΩΝ

Όπως ανέφερε και πριν το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, συνεχίστηκε και σήμερα η αποστολή φακέλων από την Ινδία με ύποπτο περιεχόμενο. Ύποπτος φάκελος μέσα στο κτήριο του «Mediterranean College» επί της Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά τις 11:30 το πρωί. Στην περιοχή έχουν σπεύσει τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Έχουν αναφερθεί περιστατικά στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα, στο ΤΕΙ Λαμίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο κτίριο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και σε ιδιωτικό κολέγιο στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί έφθασε ύποπτος φάκελος στο γραφείο του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Τριανταφύλλου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, στην περιοχή έσπευσε με εντολή του Περιφερειακού Διευθυντή της Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας για να παραλάβει με ασφάλεια τον φάκελο.

Ο φάκελος που έφτασε το γραφείο κίνησε τις υποψίες μετά και τα περιστατικά των τελευταίων ημερών και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κανείς από τους υπαλλήλους δεν ήρθε σε επαφή με το περιεχόμενό του.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ»

Η άσκηση αναμένεται πιθανόν να μετατραπεί σε νέα επεισόδιο τύπου Ιμίων με την πιθανή συγκέντρωση μονάδων επιφανείας και υποβρυχίων από τις δύο χώρες σε περιοχές ελληνικών θαλάσσιων συνόρων.

«Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο εντατικά και θα υλοποιήσουμε την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα-2019» με την παρουσία ισχυρών αεροναυτικών δυνάμεων, όπου, ο τουρκικός στρατός η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό θα εκτελέσουν πιθανά σενάρια πολέμου ως αποτρεπτική δύναμη», αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι αν αντιδράσει η ελληνική πλευρά όλα θα είναι πλέον όλα τα σενάρια ανοικτά ακόμα και πολεμικό επεισόδιο.

Απόδειξη αυτής της θεωρίας

Το τουρκικό άρθρο, που φέρεται να δόθηκε κατευθείαν από το γενικό επιτελείο στρατού στην Άγκυρα και να μην γράφτηκε από δημοσιογράφους, έχει την εξής παράγραφο:

«Η άσκηση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, θα περιλαμβάνει τις λεγόμενες επίμαχες περιοχές και αναμένεται να οριοθετήσει την τουρκική υφαλοκρηπίδα».

Επίσης αναφέρει ότι ο υπουργός άμυνας Hulusi Akar μίλησε για την «Γαλάζια πατρίδα» την οποία προσδιόρισε με έκταση «462000 μιλίων», επισημαίνοντας ότι η άσκηση θα πραγματοποιηθεί από 27 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου με την συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού μονάδων επιφανείας, μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων και μονάδων κομάντος.

Το τι ετοιμάζει η Άγκυρα λοιπόν είναι ηλίου φαεινότερο και η ουσία έγκειται στο τι μέτρα έχει λάβει η Αθήνα σε αυτήν την πιθανή μεγάλη τουρκική πρόκληση που είναι ενόψει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ