Κόσμος

Ισχυρή έρκηξη στο Παρίσι με τέσσερις νεκρούς- Τουλάχιστον 20 άτομα τραυματίστηκαν - Συναγερμός στις δυνάμεις ασφαλείας (upd 2)

Νεώτερη ενημέρωση

Τέσσερις άνθρωποι πέθαναν από την έκρηξη αερίου που έγινε στο κέντρο του Παρισιού, σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό των Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ.

Αρχικό κείμενο

Ισχυρή έκρηξη ταρακούνησε το Παρίσι. Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως έκρηξη πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Rue de Treviso της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Παρίσι, γεγονός που προκάλεσε συναγερμό στις δυνάμεις σφαλείας. Η φωτιά ξέσπασε σε φούρνο στο 9ο διαμέρισμα εξαιτίας διαρροής υγραερίου, στη Rue de Trevise και στη συνέχεια σημειώθηκε έκρηξη, ενώ φέρεται ότι υπάρχουν τραυματίες. 

Φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν κτίρια να καίγονται και ερείπια και συντρίμμια να έχουν καλύψει τον δρόμο.

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο και να αφήγουν τους γύρω δρόμους ελεύθερους για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, που έχουν αποκλείσει τον δρόμο και ιδιαίτερα το σημείο της έκρηξης. 

https://twitter.com/prefpolice/status/1084003108353642496

Τουλάχιστον 20 άτομα τραυματίστηκαν – Σε κρίσιμη κατάσταση δύο πυροσβέστες

Από την έκρηξη τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Εξ αυτών, δύο πυροσβέστες, που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ 7 έχουν τραυματιστεί σοβαρά και άλλοι έντεκα πιο ελαφρά, αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Reuters.

Μάλιστα, σύμφωνα με το RTL, οι δύο πυροσβέστες που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ήταν μεταξύ αυτών που κλήθηκαν να επέμβουν για τη διαρροή αερίου.

Το ισόγειο ενός κτιρίου καταστράφηκε πλήρως, ενώ εκατοντάδες κτίρια ταρακουνήθηκαν.

Η αστυνομία του Παρισιού βρίσκεται σε επιφυλακή για την ένατο Σάββατο των κινητοποιήσεων του κινήματος των κίτρινων γιλέκων με μεγάλα τμήματα του κέντρου της πόλης να έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία κατά των διαδηλώσεων.

Δείτε το σημείο που βρίσκεται ο φούρνος πριν την έκρηξη:

Δείτε live βίντεο από το σημείο:

https://www.youtube.com/watch?v=qFREQO1J_ZM

https://twitter.com/OFFICIALSUSHMIT/status/1084006042944454657

https://twitter.com/MirrorBreaking_/status/1084004780723314690

 An explosion has rocked Paris this morning

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...