Ελληνοτουρκικά

Εθνικιστικό παραλήρημα Μπαχτσελί: «Θα έρθει η μέρα που οι Έλληνες θα πληρώσουν βαρύ τίμημα» - Νέα τουρκική πρόκληση

Νέα τουρκική πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας εξαπέλυσε, αυτή τη φορά, ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης.

Συγκεκριμένα, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί δήλωσε πως: Θα έρθει η μέρα και θα πληρώσει βαρύ τίμημα η ελληνική κυβέρνηση που λέει πως αν έρθουν οι Τούρκοι θα τους ισοπεδώσουμε.

Ακόμα, ο Τούρκος εθνικιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, λέγοντας: Ηγέτης τρομοκρατίας ο Νετανιαχου, που τολμά και βάζει ταμπέλα σφαγέων.

Ο πολιτικός εταίρος του Ρ.Τ.Ερντογάν, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης ( ΜΗP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πριν από δύο μήνες χαρακτήρισε το Αιγαίο και την Μεσόγειο τουρκική λίμνη και παρομοίασε Ελλάδα και Κύπρο ως «πειρατές» των οποίων «τα κεφάλια θα λιώσει τουρκικός λαός»

Τότε σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του Κόμματος του ο Μπαχτσελί ανέφερε πως «Δεν μπορεί να υπάρχει κυριαρχία στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο αφήνοντας εκτός την Τουρκία.

Αυτό δεν το επιτρέπει ούτε η ιστορία ούτε ο τουρκικός λαός. Οι προβοκάτσιες στην ανατολική Μεσόγειο δεν θα προκαλέσουν την παράδοση της Τουρκίας. Οι απειλές και οι προκλήσεις δεν μπορούν να επισκιάσουν τα νόμιμα δικαιώματα μας. Η Μεσόγειος κάποτε ήταν ᾽᾽τουρκική λίμνη᾽᾽. Εμείς αυτό δεν το ξεχνάμε. Την υπομονή μας μην την θεωρούν αδυναμία μας».

Το μίσος των Τούρκων για τους Έλληνες δεν έχει όρια, και η ελληνική πολιτική ηγεσία θα πρέπει να προσέξει την πιθανή εκμετάλλευση της πολιτικής ανισορροπίας εντός της χώρας μας από την Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ