Κόσμος

Δείτε πώς είναι το δωμάτιο των $75.000 τη βραδιά (βίντεο)

Η πιο ακριβή σουίτα στον κόσμο βρίσκεται στην Αμερική στο Mark Hotel με την διανυκτέρευση να φτάνει τα 75.000 δολάρια της βραδιάς.

Χτισμένο το 1927, το ειδυλλιακό ξενοδοχείο προχώρησε σε σημαντική ανακαίνιση από το 2006 έως το 2009 κι ενώ η εξωτερική ιστορική του όψη παρέμεινε ανέγγιχτη, οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου άλλαξαν άρδην με την σφραγίδα του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Ζακ Γκραντ (Jacques Grange).

Μετά την ανακαίνιση το ρετιρέ απέκτησε μια νέα γοητεία με τους ντόπιους να συχνάζουν σε αυτό λόγω του εστιατορίου του Jean-Georges και του salon του Frédéric Fekkai αλλά και με τις διασημότητες της περιοχής να το μετατρέπουν σε σημείο συγκέντρωσης.

Βρίσκεται στον 16ο και 17ο όροφο και τα 10.000 τετραγωνικά έχουν σχεδιαστεί από τον Grange. Η σουίτα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα τζάκια, έξι μπάνια και δύο μπαρ. Το ψηλοτάβανο σαλόνι βρίσκεται στον γωνιακό πύργο του κτηρίου και είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορεί να μετατραπεί σε αίθουσα μεγάλου μεγέθους. Η σουίτα διαθέτει βεράντα 2.500 τετραγωνικών ποδιών με θέα στο Central Park.

https://youtu.be/xwGEz3XEBEg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...