Εσωτερική Ασφάλεια

Ληγμένα και διεθνώς απαγορευμένα τα χημικά που έριξε η ΕΛΑΣ στο Σύνταγμα (εικόνες)


Ληγμένα από το 2017 φαίνεται πως ήταν τα χημικά που έριξαν στο Σύνταγμα για να διαλύσουν το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία οι αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως καταγγέλλουν πολίτες που μετείχαν στο συλλαλητήριο δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, είναι εμφανές πως η ημερομηνία λήξης των χημικών έχει προ πολλού παρέλθει. Χαρακτηριστικά φαίνεται να έχουν λήξει από τον Ιανουάριο του 2017.

Επίσης φαίνεται πως τα χημικά είναι εισαγόμενα από την Βραζιλία.

 

ligmena-dyo

Αυτό επισημαίνει και ο Ισπανός συγγραφέας Πέδρο Ολάγια στο Twitter, όπου γράφει πως αυτού του τύπου τα χημικά έχουν απαγορευθεί από διεθνείς συνθήκες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...