Καιρός

Κακοκαιρία: «Μην υποτιμάτε την επικείμενη επιδείνωση του καιρού - Θα πέσει πολύ χιόνι»

Τι προβλέπει ο Δημήτρης Ζιακόπουλος

Ο κορυφαίος Έλληνας μετεωρολόγος, Δημήτρης Ζιακόπουλος δίνει τη δική του ερμηνεία σχετικά με την επικείμενη επιδείνωση του καιρού, εξηγώντας ότι εκτός από τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες, στις ορεινές και ημιορεινές ηπειρωτικές περιοχές θα πέσει αρκετό έως πολύ χιόνι.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ζιακόπουλος ανάφερει:

«Έχω την εντύπωση ότι οι αρμόδιοι φορείς υποτιμούν λίγο την αποψινή και κυρίως την αυριανή (σαββατιάτικη) επιδείνωση του καιρού στα κεντρικά, τα νότια και το Αιγαίο.

Πέρα από τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες, στις ορεινές και ημιορεινές ηπειρωτικές περιοχές θα πέσει αρκετό έως πολύ χιόνι.

Μάλιστα, στην κεντρική Στερεά και τις νοτιότερες περιοχές της Θεσσαλίας οι χιονοπτώσεις θα κατεβούν αρκετά χαμηλά και ίσως υπάρξουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...