Κυβέρνηση

Γ. Τράγκας: Προσχεδιασμένη η «ηρωϊκή» αποχώρηση Καμμένου – Οι μειοδότες των Αθηνών ανοίγουν κερκόπορτες

Τσίπρας και Μητσοτάκης οι yesmen της κ. Μέρκελ

Στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή, στην προσχεδιασμένη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση αλλά και στην κρίσιμη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα αναφέρθηκε στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά FM 90.1 ο Γιώργος Τράγκας.

Συγκεκριμένα είπε:

«Η πολιτικά άθλια παρέα του πρωθυπουργού θα επιδιώξει να κυρώσει την συμφωνία στο διάστημα από

18 Ιανουαρίου μέχρι 15 Φεβρουαρίου! Σήμερα όπως διάβασα , θα έχουν μυστική επαφή , ένα κρίσιμο τετ α τετ ο κύριος Τσίπρας με τον υπ Άμυνας κ. Καμμένο. Εκτιμώ ότι αυτό το ραντεβού έχει να κάνει με τη ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών για το συμφωνημένο διαζύγιο των 2 μεγάλων σαμποτέρ του Γοργοποτάμου, οι οποίοι αντί να ανατινάξουν τη γέφυρα, αναγνώρισαν τα Σκόπια ως ‘’μακεδονική εθνότητα, ομιλούσα την Μακεδονική γλώσσα’’!!

Μην έχετε καμία αμφιβολία, όλα είναι συμφωνημένα για να πραγματοποιήσει την ηρωική έξοδο από το Υπουργείο και τη συγκυβέρνηση, ο Πάνος Καμμένος, μήπως και σωθεί, όχι εκλογικά, αλλά ως πολιτική οντότητα.

Προσωπικά εκτιμώ ότι ήδη έχει εξαερωθεί, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας. Η προδοσία είναι πολύ μεγάλη.Και η τιμωρία θα είναι πολύ μεγάλη! Ουδείς μπορεί να παραδώσει έτσι την εθνική κυριαρχία και την ιστορία της Μακεδονίας. Ουδείς μπορεί να ανοίξει κερκόπορτες και να φύγει αλώβητος. Να φύγει ατιμώρητος!

Επίκειται η προσχεδιασμένη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από τη κυβέρνηση. Ο Υπουργός Άμυνας γνωρίζει πολλά ένοχα μυστικά του κ. Τσίπρα. Γνωρίζει καλά όλες τις δουλειές και τις πρακτικές του κ. Παππά, του κ. Πετσίτη, του κ. Φλαμπουράρη και άλλων μέσα στο Μαξίμου. Από την άλλη πλευρά, και ο Τσίπρας ξέρει πολλά μυστικά για όσα έκανε ο Καμμένος. Κακά τα ψέματα τους συνδέει η μοίρα τους και το πολιτικό πεπρωμένο τους. Αύριο και μεθαύριο, θα αντιμετωπίσουν και οι δύο την οργή του λαού και τους πολιτικούς τυφώνες που έσπειραν σε βάρος του έθνους .

Ο Πάνος Καμμένος, μιλάει για αποστασίες. Προφανώς αναφέρεται στην απόπειρα διάσπασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει πλέον κόμμα. Δεν υπάρχει πλέον υπακοή και πειθαρχία στον πρόεδρο του κόμματος. Είτε αυτό είναι συμφωνημένο, μεταξύ Τσίπρα – Καμμένου είτε είναι πραγματική… αποστασία που οργάνωσε ο υπουργός πίσω από την πλάτη του πρωθυπουργού, οι ΑΝ.ΕΛ δεν υφίστανται πλέον στον πολιτικό χάρτη!

Είναι ένα τσούρμο βουλευτές που ο καθένας κάνει το δικό του και προσανατολίζεται σύμφωνα με τα συμφέροντα του. Ήδη κυκλοφορούν φήμες για αργυρώνητους βουλευτές που πήραν χρήματα για να ψηφίσουν τη συμφωνία της λίμνης. Μερικοί από αυτούς φωνάζουν και δείχνουν δυνατά ότι ανταλλάσσουν την καρέκλα τους ή κάποια οφέλη με αυτή τη ψήφο κατά της Μακεδονίας και του Έθνους! Οι δηλώσεις που κάνουν δείχνουν ιδιοτέλεια. Παράδειγμα η κ. Χρυσοβελώνη η οποία δήλωσε ότι δεν έχει κανένα λόγο να εγκαταλείψει την θέση της υφυπουργού και να φύγει από τη κυβέρνηση, εάν αποχωρήσει ο κ. Καμμένος, καλώντας την κοινοβουλευτική ομάδα του να πράξει το ίδιο! Αντιλαμβάνεστε ότι η κ. Χρυσοβελώνη γνωρίζοντας ότι δεν έχει κανένα πολιτικό μέλλον, επιλέγει να παραμείνει δίπλα στον Τσίπρα και να μετέχει της μεγάλης προδοσίας! Πόσο γλυκιά είναι η καρέκλα!!!!

Ο περίφημος δεξιός, πρώην καραμανλικός και αντιμνημονιακός (κάποια φεγγάρια), Τέρενς Κουίκ, διαγράφηκε ήδη από τον κ. Καμμένο, επιλέγοντας να κάνει παρέα με τον κ. Κατρούγκαλο και τον κ. Τσίπρα στο υπουργείο εξωτερικών.

Η κ. Κουντουρά- λέγεται- ότι θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας της λίμνης, ως συνεπής αγωνίστρια των ΑΝ.ΕΛ. Εκείνος ο οποίος όμως «χτύπησε τα ….κόκκινα» είναι ο κ. Παπαχριστόπουλος ο οποίος λίγο πολύ, έχει περάσει απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους της Ελλάδας! Όπου βρεθεί και όπου σταθεί, σκίζει τα ιμάτια του, υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.
Υποστηρίζει ότι θα δώσει την βουλευτική καρέκλα του και τον μισθό του, αμέσως μόλις ψηφίσει τη Συμφωνία! Γεννήθηκε γι’αυτή τη δουλειά. Μεγάλωσε γι’ αυτή την ιστορική πράξη! Θέλει να το κάνει και να φύγει για πάντα από την πολιτική ζωή! Γιατί άραγε?

Τονίζω για μια ακόμη φορά ότι οι μειοδότες των Αθηνών , οι άφρονες , ανοίγουν κερκόπορτες. Ο Τσιπρας προετοιμάζει την υποδοχή της Μέρκελ στη Αθήνα. Κάθε πρωί, κάποιος εκεί στο Μαξίμου, πρέπει να του υπενθυμίζει ότι τη προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Το παιχνίδι που παίζουν Τσίπρας- Καμμένος, εδώ και καιρό, είναι ορατό από όλους τους Έλληνες! Ο υπουργός Αμυνας θέλει να δείξει πατριώτης που τηρεί τον λόγο του, αλλά με τον Α ή Β τρόπο, φρόντισε να έχει ο κ. Τσίπρας , ο άλλος ‘’σαμποτέρ’’ του Γοργοπόταμου δηλαδή, τους μισούς βουλευτές και τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. Φρόντισε να περάσει στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Παπακώστα, που δηλώνει ….οπαδός της Καραμανλικής σκέψης (sic) για να ψηφίσει τη συμφωνία της Λίμνης.

Πάντως ένα είναι σίγουρο: το Μαξίμου θα δείξει στην κ. Μέρκελ τη λίστα με τους 152 πρόθυμους, που θα κυρώσουν τη συμφωνία! Ανάμεσα τους θα είναι και ο κ. Δανέλλης, του Ποταμιού και απ΄ότι φαίνεται ο κ. Θεοδωράκης, ο κ. Λυκούδης και ο κ. Μαυρωτάς! Για όλα αυτά τα ονόματα βέβαια, ας κρατήσουμε κάποια μικρή επιφύλαξη.

Ήδη κυκλοφορούν φήμες για τα εκατομμύρια που θα δοθούν και στην Αθήνα, προκειμένου να παρακαμφθούν και οι τελευταίες αντιστάσεις , ή αντιρρήσεις. Υπάρxει βέβαια, κυρίες και κύριοι και η άποψη του κ. Κατσίκη, του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ που λέει ότι ‘’θα φύγουμε από την συγκυβέρνηση πριν έρθει προς κύρωση στην Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών’’. Επομένως θα καταρρεύσει η κυβέρνηση λόγω έλλειψης δεδηλωμένης και λόγω της απόφασης του Θεοδωράκη να μην στηρίξει την κυβέρνηση σε περίπτωση πρότασης δυσπιστίας της Ν.Δ.

Θέλω με την ευκαιρία να απευθυνθώ στον κ.Θεοδωράκη και στα μέλη του Ποταμιού: Είναι ιστορική η στιγμή για όλους. Είναι κρίσιμη για τον παλιό δημοσιογράφο που έγινε πολιτικός. Πρέπει να λάβει υπόψιν του τα αισθήματα εκατομμυρίων Ελλήνων που πληγώνονται απ’ όλη αυτή τη μειοδοσία. Του μεταφέρω σήμερα τα αισθήματα και τις σκέψεις, αλλά και την οργή εκατοντάδων χιλιάδων Μακεδόνων της ομογένειας!
Ο παλιός δημοσιογράφος, ξέρει καλά και έχει πει αρκετά για τα έργα του κ. Τσίπρα και κυρίως του κ. Καμμένου. Δεν επιτρέπεται να ενταχθεί ως πολιτικός και ως άνθρωπος σε μία τέτοιου είδους συμφωνία που έχει απέναντι της τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων! Δεν επιτρέπεται να γίνει το δεύτερο δεκανίκι του κ. Τσίπρα! Να αναπληρώσει περιστασιακά το κενό και τη στήριξη του κ. Καμμένου.
Όπως είπα και χθες στην ραδιοφωνική μου εκπομπή, εγώ πιστεύω το σενάριο που λέει ότι θα κυρωθεί ξεχωριστά το κομμάτι της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και κατόπιν θα έχουμε ραγδαίες και απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Τσίπρας θα παραδώσει όλες τις καυτές πατάτες στον Μητσοτάκη, που ήδη πιέζεται από το Βερολίνο να διευκολύνει όλα τα προωθούμενα σχέδια.

Γι αυτό κάποιοι γράφουν ότι ο Κυριάκος δεν πρόκειται να κάνει καμία πρόταση μομφής! Κακά τα ψέματα και ο Κυριάκος είναι δεσμώτης των εντολών του Βερολίνου και υπακούει τυφλά σε όσα λέει και προστάζει η γερμανική ηγεσία. Βέβαια, ο «αριστερός», ο «επαναστάτης», ο… έλληνας Τσε, ο Αλέξης μας, είναι το πιό βολικό παιδί, τόσο των Γερμανών όσο και όλων των δυνάμεων κατοχής!

Δεν αποκλείεται πάντως, να έχουμε εκπλήξεις τόσο στην Αθήνα, όσο και στα Σκόπια. Κρατήστε το αυτό….

Ά και να μην το ξεχάσω…
Έρχεται και η κ. Μέρκελ, προκειμένου να επιβλέψει την υλοποίηση της μεγάλης μειοδοσίας! Η Καγκελάριος έρχεται να εποπτεύσει όλων των παρασκηνιακών ενεργειών προκειμένου να προωθηθούν τα σχέδια του Βερολίνου. Το πολιτικό προσωπικό των Αθηνών, όπως εκτιμώ θα κλείνει το γόνυ και θα φτάσει το πηγούνι στο πάτωμα σε όλα τα προστάγματα της κυρίας Μέρκελ.

Τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μητσοτάκης, δεν αναμένεται να είναι επικριτικοί σε όσα κάνουν οι Γερμανοί στο προτεκτοράτο τους. Το ίδιο και ο κ. Παυλόπουλος. Ίσως βέβαια ακούσουμε πάλι κάποια …. κορώνα για τις πολεμικές αποζημιώσεις, απο τον κ. Παυλόπουλο. Απο αυτόν τον μοιραίο πολιτικό που βρέθηκε στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια, της εθνικής ταπείνωσης…»

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ