Σκοπιανό

Οι πρώτες συλλήψεις μαθητών από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ - Τους κατηγορούν για «διατάραξη οικιακής ειρήνης» - «Βράζει» η ελληνική νεολαία

Οι πρώτες συλλήψεις μαθητών πραγματοποιήθηκαν από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ εν έτει 2018. Με κατηγορίες τόσο κατά των μαθιητών, όσο και κατά των γονέων, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βάλει τέλος στις καταλήψεις και στο πατριωτικό συναίσθημα της νεολαίας. Θα αποτύχει όμως, καθώς μια τέτοια πράξη μόνο ενισχύσει το ευγενές συναίσθημα του πατριωτισμού μπορεί.

Ωστόσο, το περιστατικό αποτελεί μια ακόμα απόδειξη πως ζούμε υπό ένα αριστερό καθεστώς, και όχι σε ένα δημοκρατικό κράτος...

Σάλο έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση ότι χθες (Παρασκευή, 30/11) συνελήφθησαν μαθητές γυμνασίου αλλά και οι γονείς τους, για την κατάληψη στο σχολείο τους. Οι μαθητές συνελήφθησαν τγιατί φέρεται ότι ήταν εκείνοι που υποκίνησαν την κατάληψη του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniopress.

Η κατάληψη στο συγκεκριμένο σχολείο ξεκίνησε την Πέμπτη για το Μακεδονικό, αλλά στο συγκεκριμένο γυμνάσιο συνεχίστηκε και την Παρασκευή. [adsense_ad' Οι μαθητές που συνελήφθησαν, με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, είναι 14 και 16 ετών.

Επίσης, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων συνελήφθησαν οι γονείς του, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 14χρονος και ο γονέας του. Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου, ουδέποτε υπεβλήθησαν μηνύσεις κατά μαθητών και οι Αρχές λειτούργησαν αυτεπάγγελτα, ενώ η διεύθυνση απλά κλήθηκε να δώσει κατάθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης