Αθλητισμός

Παρελθόν ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Τσάβι Πασκουάλ Η θητεία του Καταλανού τεχνικού στον πάγκο του "τριφυλλιού" τελείωσε στη Μαδρίτη, μετά τη βαριά ήττα των "πράσινων" από τη Ρεάλ Ο Γιώργος Βόβορας, οι συνεργάτες του κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ανέλαβαν να καθοδηγήσουν την ομάδα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Τσάβι Πασκουάλ. Η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του Καταλανού τεχνικού με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της μαζί του μεσούσης της σεζόν.

Ο Πασκουάλ δεν έδωσε το “παρών” στην προπόνηση του Παναθηναϊκού για το αυριανό (21/12) παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Γιώργο Βόβορα, να δηλώνει ότι του ζητήθηκε από τη διοίκηση να προετοιμάσει αυτός την αναμέτρηση με τους Ιταλούς μαζί με τους συνεργάτες του και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...