Κόσμος

Παιδιά ηρεμούν ανήσυχα σκυλιά με ανάγνωση (βίντεο)

Τα παιδιά ασκούν τις δεξιότητες ανάγνωσής τους για να ηρεμήσουν ντροπαλά και ανήσυχα σκυλιά καταφυγίων.

Παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών, με τους φίλους των καταφυγίων τους μέσω προγραμμάτων ανάγνωσης για να προετοιμαστούν για την τελική τους κατοικία. Μετά από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 10 ωρών, τα παιδιά κάθονται μπροστά από το ρείθρο και διαβάζουν σε αυτά από ένα βιβλίο.

«Θέλαμε να βοηθήσουμε τα ντροπαλά και ανήσυχα σκυλιά μας χωρίς σωματικές αλληλεπιδράσεις για να δούμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μπορούσαν να έχουν γι ‘αυτούς», δήλωσε ο Διευθυντής του προγράμματος Jo Klepacki στον Dodo. «Ιδανικά, ο ντροπαλός και δειλά σκύλος θα πλησιάσει και θα δείξει ενδιαφέρον».

Deck the HOWLS at the Humane Society of Missouri!

https://youtu.be/zEWW7Gtg6Yw

Με λίγα λόγια όπως παρατηρείται, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην ψυχολογία των ζώων παρά σε ένα πραγματικά κοινωνικό έργο, όπως θα ήταν για παράδειγμα η επίσκεψη των παιδιών σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων ανθρώπων και η εμψύχωση τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...