Πολιτική

ΝΔ: Ο θρασύδειλος Πάνος Καμμένος αρνείται να αρθεί η ασυλία του για όσα είπε κατά της Ντόρας

Με μια ιδιαίτερα σκληρή και καυστική ανακοίνωση η ΝΔ στηλιτεύει την άρνηση του Πάνου Καμμένου να αρθεί η βουλευτική του ασυλία για τα όσα έγραψε κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.

Την ίδια ώρα το κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευσης ρωτά τον Πρωθυπουργό αν θυμάται τις πρόσφατες δεσμεύσεις του να αλλάξει το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η Νέα Δημοκρατία απευθύνει σήμερα ένα ευθύ ερώτημα προς τον πρωθυπουργό: Πώς σχολιάζει ο κ. Τσίπρας ότι ο θρασύδειλος συναρχηγός του Πάνος Καμμένος ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του, προκειμένου να αποφύγει την κρίση της δικαιοσύνης για τις χυδαιότητες που έγραψε σε βάρος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη;», σημειώνει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Θυμάται άραγε ο κ. Τσίπρας τις πρόσφατες κορώνες του για την ανάγκη να αλλάξει το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών ή και αυτή δέσμευσή του… κατοικεί μόνο στα λόγια του;».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...