Κόσμος

Βρετανία: Δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα

Μετά την πανηγυρική της νίκη η Μέι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Για το λόγο αυτό ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit θα ήταν διχαστικό λέει υπουργός της κυβέρνησης Μέι.

Η βρετανική κυβέρνηση δεν σχεδιάζει τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Ντέμιαν Χιντς, διαψεύδοντας τις πληροφορίες ότι υπουργοί εξετάζουν τη διεξαγωγή του για να αρθεί το αδιέξοδο όσον αφορά το Brexit.

Στην ερώτηση αν η κυβέρνηση προετοιμάζεται για ένα δημοψήφισμα, ο Χιντς απάντησε στο Sky News: “Όχι ένα δεύτερο δημοψήφισμα θα ήταν διχαστικό. Είχαμε την ψήφο του λαού, είχαμε το δημοψήφισμα και τώρα οφείλουμε να προχωρήσουμε στην εφαρμογή της”.

Ο ίδιος περιέγραψε την συμφωνία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι με την ΕΕ για το Brexit ως μια ισορροπημένη συμφωνία την οποία θα πρέπει να υποστηρίξουν οι Βρετανοί βουλευτές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...