Κόσμος

Απαράδεκτο: Στάζει νερό κοντά στα γλυπτά του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο (βίντεο)

Μάζευαν το νερό με πλαστικά κασόνια!

Νερό στάζει η οροφή πολύ κοντά στα γλυπτά του Παρθενώνα που εκτίθενται στο Βρετανικό Μουσείο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, από τις πρόσφατες βροχές που έπληξαν τη Βρετανία, μπήκε νερό μέσα στο μουσείο και μάλιστα οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να μαζέψουν το νερό που έσταζε με πλαστικά κασόνια.

https://youtu.be/fQXu4EKD52Y

Σε επικοινωνία του ΑΝΤ1 με το Μουσείο, η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Βρετανικού Μουσείου έστειλε γραπτώς την εξής ανακοίνωση:

«Υπήρξε ένα μικρό συμβάν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων και πολύ ισχυρών βροχοπτώσεων, όταν μια μικρή ποσότητα νερού μπήκε στη γκαλερί. Κανένα από τα γλυπτά δεν έχει πάθει κάτι και το θέμα αντιμετωπίστηκε. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τις ευθύνες μας για τη φροντίδα της συλλογής. Η διατήρηση της συλλογής έχει θεμελιώδη σημασία για το Βρετανικό Μουσείο».

Σε επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές, η Διευθύντρια διαβεβαίωσε ότι τα κασόνια αφαιρέθηκαν, αλλά δεν έκανε σαφές εάν το πρόβλημα διορθώθηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...