Κόσμος

Άρχισαν πάλι τα εσχατολογικά σενάρια: Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος την άνοιξη και Δευτέρα Παρουσία στις 9 Ιουνίου 2019!

Πάντα είναι της μόδας τα εσχατολογικά σενάρια, ιδίως δε αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ο επικεφαλής της "Εκκλησίας του Θεού" (Πεντηκοστιανοί) ανακοίνωσε την Ημέρα για τη Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού...

Η προφητική αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, λέει, παρόλο που η Βίβλος δεν παρέχει ακριβή ημερομηνία για αυτό το γεγονός, λέει ότι το έχει καταλάβει χρησιμοποιώντας ενδείξεις στη Γραφή.

Ο αρχηγός της "Εκκλησίας", Ronald Weinland, ανακοίνωσε ότι ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει για να εδραιώσει ένα βασίλειο 1.000 χρόνων στη Γη και ότι αυτό θα συμβεί νωρίτερα από όσο μπορεί κανείς να περιμένει.

"Ο Θεός έχει αποκαλύψει ότι αυτός ο τελικός χρόνος για την επιστροφή του Χριστού πρέπει να ευθυγραμμιστεί πλήρως με το χρονοδιάγραμμα ορισμένων ετήσιων Αγίων Ημερών και ότι μέσα σε αυτή την ευθυγράμμιση θα πρέπει να υπάρχει η εκπλήρωση πολύ συγκεκριμένων τμημάτων του χρόνου", αναφέρει μια δήλωση στην ιστοσελίδα του.

Πιστεύει ότι η δεύτερη έλευση πρέπει να συμπέσει με τις διακοπές της Πεντηκοστής, η οποία πέφτει την 7η Κυριακή μετά το Πάσχα. Προηγουμένως προέβλεψε ότι ο Ιησούς Χριστός θα επέστρεφε είτε στις 27 Μαΐου 2012 ή στις 19 Μαΐου 2013. Ωστόσο, ακόμη τίποτα....

«Η επόμενη και πολύ πιο σημαντική καταμέτρηση και ευθυγράμμιση για τον ερχομό του Χριστού είναι στην Πεντηκοστή, στις 9 Ιουνίου 2019», λέει ο Weinland, ο οποίος είναι και συγγραφέας των αποκαλυπτικών βιβλίων με τίτλους «The Prophesied End-Time» και " Προφητεία ενάντια στα έθνη ".

Προσθέτει ότι ο Ιησούς θα έρθει και πάλι αν το Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεος εκδηλωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του 2019. Λέει ότι υπάρχουν υψηλές πιθανότητες για μια παγκόσμια σύγκρουση, δεδομένων των ταραχών σχέσεων μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών.

"Ο κόσμος βρίσκεται κοντά στον τελικό παγκόσμιο πόλεμο - έναν πυρηνικό πόλεμο που ξεσπά στη γη, που είναι ο πυροδότης για τον ερχομό του Χριστού και ο σκοπός της παρέμβασής του στις υποθέσεις της ανθρωπότητας για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος".

Εάν ο Θεός αποφασίσει ότι δεν είναι ακόμη καιρός, επισημαίνει ο Weinland, η επόμενη πιθανή επιστροφή του Μεσσία θα μπορούσε να είναι η Πεντηκοστή του 2020.

Πέρα πάντως από τις προφητείες του ο εν λόγω κύριος τον Ιούνιο του 2013, κρίθηκε ένοχος πολλαπλών περιπτώσεων φοροδιαφυγής και καταδικάστηκε σε 42 μήνες στη φυλακή. Απελευθερώθηκε το 2016.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...