Αρχείο

Το ντόμινο στην πραγματική ζωή φέρνει την απόλυτη καταστροφή (Βίντεο)

Μία λάθος κίνηση ήταν αρκετή ώστε αυτός ο εργάτης να ρίξει κάτω τα γιγαντιαία ράφια σε αποθήκη εμπορευμάτων. Ο νόμος του ντόμινο κατέστρεψε τα πάντα. Μάλλον θα του πήρε πολύ καιρό να τα ξαναφτιάξει....

Το βίντεο είναι σοκαριστικό όχι μόνο επειδή τα ράφια πέφτουν σαν ντόμινο το ένα πίσω από το άλλο, αλλά και επειδή μερικά από αυτά προσγειώνονται προσγειώνεται πάνω στον εργαζόμενο.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε αποθήκη ανώνυμης μέχρι στιγμής εταιρίας, ενώ το βίντεο στο Facebook έχει γίνει viral έχοντας μέχρι στιγμής 512.000 προβολές.

Ντόμινο κατάρρευσης ραφιών προοκάλεσε ένας εργάτης σε αποθήκη εμπορευμάτων.Ντόμινο κατάρρευσης ραφιών προοκάλεσε ένας εργάτης σε αποθήκη εμπορευμάτων.

Οπως αναφέρει η Daily Mail παρ΄ότι το βίντεο βγήκε πριν τρεις μέρες στην δημοσιότητα, το ατύχημα σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο.

Μάλιστα αυτό που αναρωτιούνται όλοι είναι αν ο οδηγός του οχήματος επέζησε, καθώς ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος των αντικειμένων που προσγειώθηκαν πάνω του που αποδεικνύει πως ο τραυματισμός του πρέπει να ήταν σοβαρός.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο πάντως, το λάθος του οδηγού δεν ήταν μεγάλο, καθώς ο άνδρας ίσα ίσα που ακούμπησε την κολόνα.

Το βίντεο σοκάρει καθώς το ένα ράφι πίσω από το άλλο καταρρέει. Το βίντεο σοκάρει καθώς το ένα ράφι πίσω από το άλλο καταρρέει.

Ωστόσο το λάθος αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει ένα ντόμινο κατάρρευσης ραφιών.

Μάλιστα μετά το ατύχημα, το μικρό όχημα φαίνεται να έχει βρεθεί στην άλλη πλευρά του διαδρόμου, μαρτυρώντας το μέγεθος της καταστροφής.

Ο οδηγός μετά την πτώση των αντικειμένων δεν φαίνεται καν στην κάμερα. Το ίδιο και το όχημά του. Ο οδηγός μετά την πτώση των αντικειμένων δεν φαίνεται καν στην κάμερα. Το ίδιο και το όχημά του.

Στο τέλος του βίντεο, όχι μόνο δεν φαίνεται οδηγός, αλλά ούτε καν το φορτηγάκι, το οποίο εξαφανίστηκε μέσα σε έναν «λόφο» από χαρτόνια και κουτιά.

Η μόνη πλευρά που έμεινε άθικτη ήταν η αριστερή, καθώς εκεί έπεσε μόνο το πρώτο ράφι και όχι όλα τα πίσω, όπως έγινε στην δεξιά.

https://www.youtube.com/watch?v=qRDNF1trc1E

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...