Εσωτερική Ασφάλεια

Σκηνές «φαρ ουέστ» στα Βίλια Αττικής: Ένοπλη αιματηρή ληστεία με πυροβολισμούς στα ΕΛΤΑ - Ένας σοβαρά τραυματισμένος

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ληστή στα Βίλια Αττικής σημειώθηκε νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως ληστής είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις ένοπλοι ληστές έφτασαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια περίπου στις 8:30.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού σταθμού που έφτασαν στο σημείο.

Ακολουθήσε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τη διάρκεια των οποίων ο ένας από τους τρεις ληστές τραυματίστηκε.

Οι άλλοι δύο ληστές κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται. Μάλιστα κατά την καταδίωξή τους τράκαραν με άλλο αυτοκίνητο, ωστόσο κατάφεραν να συνεχίσουν την πορεία τους και να εξαφανιστούν.

Η ληστεία αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά από αυτή σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια, στην οδό Αναπαύσεως 100, κατά τη διάρκεια της οποίας επίσης τραυματίστηκε ληστής κατά την ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα για τον εντοπισμό οχήματος, που επιβαίνουν δύο άτομα, ενώ σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό κατά μήκος της εθνικής οδού Κορίνθου - Αθηνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...