Κόσμος

Πώς ένας 8χρονος από τις ΗΠΑ έχει γίνει viral στην Κίνα και βγάζει εκατομμύρια δολάρια (εικόνες)

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ τον 8χρονο Γκάβιν Τόμας, σαφώς δεν είστε ένας από τα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που έχουν ερωτευτεί αυτό το φαινόμενο.

Αλλά δεν είναι στην πατρίδα του, στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ο Γκάβιν είναι επιτυχία, αλλά στην Κίνα.

Από τότε που δημιούργησε ένα προφίλ πριν από μόλις 4 μήνες στο Weibo, μια κινεζική πλατφόρμα παρόμοια με το Twitter, ο Γκάβιν έχει κερδίσει 1,8 εκατομμύρια οπαδούς και ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται μαζί με την φήμη του. Όσο για το Twitter, για λόγους σύγκρισης, έχει μόλις 450.000 οπαδούς.
Ο Γκάβιν έχει πάνω από 1,8 εκατομμύρια οπαδούς στο Weibo

Γιατί όμως ο νεαρός αυτός Αμερικανός, γεννημένος στη Μινεσότα και μαθητής στο δημοτικό, έχει γίνει viral στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου; Χάρη στις μοναδικε του εκφράσεις, οι οποίες έχουν γίνει επιτυχημένα memes.

Ο Γκάβιν έγινε αρχικά γνωστός στις ΗΠΑ, όταν κάποια βίντεο που τον δείχνουν να παίζει με τον θείο του Νικ Μαστόντον, έγιναν αμέσως επιτυχία στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...