Κοινωνία

Πορεία Κύπριων φοιτητών στη Θεσσαλονίκη - Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία διαμαρτυρίας μελών της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών Θεσσαλονίκης για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Οι Κύπριοι φοιτητές ξεκίνησαν έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό της Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση το Τούρκικο Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν το Προξενείο, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Μαν. Κυριακού, συνάντησαν φραγμό των ΜΑΤ που τους εμπόδισε να προσεγγίσουν το Τουρκικό Προξενείο.

Εκεί οι φοιτητές τοποθέτησαν στο οδόστρωμα μια επιγραφή "Δεν Ξεχνώ" και την έκαψαν τραγουδώντας το "Μακεδονία Ξακουστή".

https://www.youtube.com/embed/FYthiMIXH_M

Στη συνέχεια ακολούθησε ανάγνωση του ψηφίσματος της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών Θεσσαλονίκης κατά του ψευδοκράτους και στη συνέχεια ένα μέλος της πορείας το κόλλησε στο Τουρκικό Προξενείο.

Η πορεία έληξε με τα μέλη της ΠΕΟΦ να ψάλουν τον Εθνικό Υμνο.

https://www.youtube.com/embed/ldGHZKmg72Y

thestival

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...