Κόσμος

Ποιος και γιατί έβαζε βελόνες μέσα στις φράουλες στην Αυστραλία (βίντεο)


Για εκδίκηση φαίνεται πως έβαζε βελόνες μέσα στα δοχεία με φράουλες, σε σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας, μία γυναίκα που συνελήφθη χθες, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία στο δικαστήριο του Μπρισμπέιν, που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην 50χρονη My Ut Trinh απαγγέλθηκαν επτά κατηγορίες για μόλυνση τροφίμων και είναι αντιμέτωπη με δέκα χρόνια στη φυλακή, εάν καταδικαστεί.

Η σύλληψή της, την Κυριακή, έγινε έπειτα από τουλάχιστον εκατό καταγγελίες για βελόνες μέσα στις φράουλες, σε όλη τη χώρα, περιστατικά που προκάλεσαν πανικό στους καταναλωτές. Μεταλικά αντικείμενα βρέθηκαν επίσης μέσα σε μπανάνες, μήλα και μάνγκο, αλλά, σύμφωνα με το CNN, οι αρχές θεωρούν πως ήταν είτε φάρσα είτε κάποιος αντιγραφέας της 50χρονης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα είναι πρώην επόπτρια στη φάρμα Berrylicious and Berry Obsession στην περιοχή Wamuran, βόρεια του Μπρισμπέιν. Η αστυνομία ανέφερε πως οι συνάδελφοί της την κακομεταχειρίζονταν και η ίδια είχε μιλήσει σε κάποιους για την επιθυμία της να εκδικηθεί.

Η ομοσπονδία παραγωγών φράουλας του Κουίνσλαντ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη σύλληψη της γυναίκας, αλλά ζήτησε να απαγγελθούν κατηγορίες και σε βάρος όσων την αντέγραψαν, καθώς η δική της δράση φαίνεται να συνδέεται μόνο με έξι ή επτά περιστατικά σε όλη την Αυστραλία.

Η Trinh θα οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 22 Νοεμβρίου.
https://twitter.com/QldPolice/status/1061497805527609344?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...