Δεν έχει πολλά υλικά και ακριβώς λόγω της απλότητάς της γίνεται ανάρπαστη. Το μυστικό βέβαια σε κάθε πίτσα είναι η ζύμη, η οποία πρέπει να είναι τραγανή. Οσο για το πάχος είναι θέμα προτίμησης. Αλλοι θέλουν να είναι λεπτή και τραγανή και άλλοι χοντρή και αφράτη.
Η συνταγή που σας προτείνουμε είναι από τις πιο νόστιμες του είδους της. Δοκιμάστε την.
Υλικά
Για τη ζύμη
1¼ φλιτζάνια ζεστό νερό (95˚F)
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
3½ φλιτζάνι για όλες τις χρήσεις , συν λίγο έξτρα
2 κουταλιές της σούπας αλάτι
¼ φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Υλικά για την πίτσα
2 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας
φρέσκα φύλλα βασιλικού
μοτσαρέλα
ελαιόλαδο
αλάτι
Δείτε πώς θα τη φτιάξετε στο βίντεο που ακολουθεί:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=az5D8C6K5Dk