Κοινωνία

Νοτοπούλου: Από τη βουλή κατευθείαν στο κόκκινο χαλί (και για το καλό όλων καλύτερα να παραμείνει εκεί)

Σαν σταρ του σινεμά, ως άλλη Κιμ Καρντάσιαν να αποκαλύπτει τα πλούσια προσόντα της (μιας και είναι τα μόνα προσόντα που διαθέτει) εμφανίστηκε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Διέσχισε το κόκκινο χαλί του κινηματογράφου και απέδειξε πως δίκαια κατέλαβε τη θέση της υφυπουργού.

Μπορεί η υφυπουργός να διάλεξε ένα δερμάτινο μπουφάν, το μπλουζάκι όμως με τη διαφάνεια που επέλεξε από μέσα λίγο έλειψε να τη φέρει σε... δύσκολη θέση.

Η χθεσινή ημέρα ήταν γιορτινή για τη Θεσσαλονίκη, καθώς πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 59ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης.


Η πόλη φόρεσε τα καλά της και το Ολύμπιον ήταν κατάμεστο... Μόνο που τις εντυπώσεις δεν έκλεψαν τόσο οι εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο της τέχνης, όσο η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Δεν ήταν λίγοι δε εκείνοι που στο Ολύμπιον σχολίασαν την αποκαλυπτική εμφάνισή της. Γιατί μπορεί η υφυπουργός να διάλεξε ένα δερμάτινο μπουφάν, το μπλουζάκι όμως με τη διαφάνεια που επέλεξε από μέσα λίγο έλειψε να τη φέρει σε... δύσκολη θέση, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...