Κόσμος

Μία selfie τον έσωσε από 99 χρόνια φυλακή (εικόνες)

Από το πουθενά βρέθηκε βασικός ύποπτος!

Ένας 21χρονος κινδύνευσε με πολυετή φυλάκιση, αλλά σώθηκε χάρη μια selfie που είχε τραβήξει η μητέρα του.

Η κοπέλα του κατηγόρησε το σύντροφό της για ένα χαραγμένο «x» στο λαιμό της και έτσι ο Cristopher Precopia συνελήφθη από την αστυνομία τον Σεπτέμβριο του 2017 αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων κατηγορίες για καταπάτηση ξένης περιουσίας, ληστεία και επίθεση, οι οποίες θα μπορούσαν να επιφέρουν ποινή μέχρι και 99 χρόνια!

Το θύμα ανέφερε στις Αρχές πως η επίθεση έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 μέσα στο σπίτι της. Εκείνη την ημέρα όμως ο άνδρας ήταν 65 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, αλλά αυτό δεν φαίνεται πως επηρέασε την αστυνομία.

Οι γονείς του κατάφεραν να συγκεντρώσουν 150.000 δολάρια και να καλύψουν την εγγύηση για να βγει από τη φυλακή και τότε όλοι έψαχναν τρόπο για να αποδείξουν πως ο 21χρονος ήταν αθώος.

Μόλις ηρέμησαν από τον πανικό, η μητέρα του θυμήθηκε πως εκείνη την ημέρα είχε τραβήξει μια selfie από το σημείο που βρίσκονταν όλοι μαζί την ημέρα που κατηγορείτο για την επίθεση. Στη φωτογραφία αναγραφόταν και η ώρα και η τοποθεσία.

Σε αυτή μάλιστα φαίνεται πίσω και ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο δέχθηκε να επιβεβαιώσει την παρουσία τους εκεί. Έτσι, όταν ο εισαγγελέας είδε αυτά στοιχεία, πείστηκε αμέσως για την αθωότητα του νεαρού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...