Πολιτική

Επιμένει για τα «κρυφά» εκατομμύρια σε σπίτι πρώην υπουργού η «Δημοκρατία»

Με μία ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως επιμένει στις πληροφορίες που μετέδωσε, παρά τη διάψευση από την Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε η εφημερίδα «Δημοκρατία», σχετικά με το δημοσίευμα για τα 19 εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν σε σπίτι πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στο Παλαιό Ψυχικού.

«Αναφορικά με τους διάφορους επισπεύδοντες για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, τους καλούμε να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα. Σε κάθε περίπτωση η "δημοκρατία" επιμένει στις πληροφορίες της. Ας μη βιάζονται ορισμένοι να αθωώσουν διεφθαρμένους πολιτικούς διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Συστήνουμε λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία στους ανησυχούντες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ελληνική Αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση διαψεύδοντας την επιχείρηση στο Παλαιό Ψυχικό, στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...