Εσωτερική Ασφάλεια

Εκτέλεση στη Βούλα: Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία - Εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος)

Οι κάμερες ασφαλείας αλλά και αυτόπτες μάρτυρες είναι σε θέση να "προδώσουν" τους εκτελεστές του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία. Η γυναίκα του δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το σοκ παρά τη στήριξη φίλων και συγγενών που έτρεξαν να της συμπαρασταθούν.

Δεν πρόκειται για κάποιον γείτονα ή περαστικό, που ήταν παρών στο έγκλημα, αλλά για τις κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στην πολυτελή κατοικία-φρούριο του θύματος.

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε τα πυρά των αγνώστων απέναντι ακριβώς από το σπίτι του, λίγες στιγμές αφότου βγήκε από την οικία του και μπήκε στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στο άνοιγμα ενός δρόμου, το οποίο οι ντόπιοι χρησιμοποιούν ως πάρκινγκ.

Το γεγονός ότι ο 46χρονος δεν είχε σταθμεύσει στο εσωτερικό πάρκινγκ του σπιτιού του, αλλά είχε αφήσει το αμάξι του στο συγκεκριμένο σημείο, απ' όπου χρειαζόταν να κάνει ελιγμούς για να ξεπαρκάρει, διευκόλυνε το έργο των δραστών, δίνοντάς τους τον απαραίτητο χρόνο και οπτικό πεδίο για το «χτύπημα».

Όπως μπορεί κανείς να δει στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr, πρόκειται για ένα σημείο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας, με την προϋπόθεση φυσικά ότι βρίσκονταν σε λειτουργία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...