Πολιτική

Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο ο Ν. Φίλης: «Αυτόκλητος σωτήρας ο Κατσίφας» - «Δεν υπάρχει Β. Ήπειρος» - Στη «γραμμή» Ράμα ο πρώην υπουργός


Σε μια πρωτοφανή ανθελληνική δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο πρώην υπουργός ακολουθεί τη γραμμή Ράμα και δεν αναγνωρίζει ούτε τον φόνο του Έλληνα ήρωα, Κωνσταντίνου Κατσίφα, αλλά ούτε και την Βόρειο Ήπειρο.

Ενώ ο Φίλης αποδέχεται και υποστηρίζει θερμά τη "Βόρεια Μακεδονία" καθως και τη μακεδονική γλώσσα και εθνότητα των Σκοπιανών, γυρίζει την πλάτη στους Βορειοηπειρώτες που βρίσκονται σε "μάχη" με το αυταρχικό αλβανικό καθεστώς.

Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε  για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα απάντησε πως «όταν ένα πρόσωπο πηγαίνει σε μία ξένη χώρα με Καλάσνικοφ και υψώνει μια ξένη σημαία στην νότιο Αλβανία και όχι στην βόρεια Ήπειρο, καθώς είναι αλβανικά τα εδάφη και εκεί ζει ελληνική μειονότητα, τι περιμένουμε να γίνει».

Ο πρώην υπουργός επέμενε πάρα πολύ να μιλά μόνο για ελληνική μειονότητα και να απορρίπτει μετά βδελυγμίας τα περί Βορείου Ηπείρου τα οποία προσπαθούσε να πει η δημοσιογράφος.

Την ίδια στιγμή ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και τον αποκαλεί αυτόκλητο σωτήρα χωρίς να γνωρίζει κανείς ακόμα το πως και το γιατί έγινε η δολοφονία του.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από μετά το 32ο λεπτό: 

https://www.youtube.com/embed/cK2Ki4rCmC8?feature=oembed

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...