Κόσμος

Βίασε και σκότωσε την 15χρονη σύντροφό του - Στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες του άψυχου κορμιού της (βίντεο)

Ένας έφηβος από το Χιούστον των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ισόβια για τον βιασμό και τη δολοφονία της 15χρονης κοπέλας του.

Η αγωνιώδης προσπέθεια της κοπέλας να ζήσει είχε καταγραφεί σε ένα ηχητικό αρχείο, το οποίο ο δολοφόνος είχε αποθηκεύσει στο κινητό του.

Ο 18χρονος Jesus Campos Jr., ήταν 15 ετών επίσης όταν αφαίρεσε τη ζωή της όμορφής Karen Perez στις 27 Μαϊου 2016.

https://youtu.be/C2j0JlkS-Ww

Το άψυχο σώμα της κοπέλας βρέθηκε σε ένα ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη ενός εγκαταλελειμμένου διαμερίσματος στο Χιούστον.

“Έχω παρακολουθήσει αρκετές υποθέσεις δολοφονίας. Αλλά η καταγραφή της Κάρεν ενώ την βίαζε και η έκκληση της να ζήσει πριν την δολοφονήσει με πρωτοφανή αγριότητα, θα με στοιχείωνει για πάντα" είπε η δικηγόρος Jennifer Meriwether.

Η αστυνομία βρήκε ένα βίντεο στο κινητό του δράστη, όπου είχε μαγνητοσκοπήσει τις τελευταίες στιγμές της κοπέλας. Η φωνή της ακούγεται να λέει το όνομά του και να του λέει ότι δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. Στη συνέχεια ακούγεται ο δράστης να την σταγγαλίζει, ενώ η ίδια ακούγεται να λέει "δεν θέλω να πεθάνω θεέ μου".

Στους ενόρκους παρουσιάστηκαν και οι φωτογραφίες που ο Campos δημοσίευσε μετά τον φόνο της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...