Σκοπιανό

Ελληνόπουλο «ραπίζει» τον Τσίπρα: «Δεν πήρες την άδεια των Ελλήνων για να ξεπουλήσεις την Μακεδονία» - Ξεχύνονται στους δρόμους οι μαθητές


Ξεχύνονται οι Έλληνες μαθητές στους δρόμους. Η νεολαία που συγκλονίζει, η νεολαία που δείχνει τον δρόμο. 

Επιτέλους υπάρχει ελπίδα. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν θα περίμεναν οι Κυβερνητικοί αυτή την αντίσταση.

Νόμιζαν πως θα πολτοποιήσουν τους εγκεφάλους των παιδιών μας μέσω της προπαγάνδας που λαμβάνει χώρα στα σχολικά βιβλία, αλλά και στα ΜΜΕ, διαψεύστηκαν παταγωδώς!

Το πρωί της Παρασκευής εκατοντάδες μαθητές κρατώντας ελληνικές σημαίες και λάβαρα με τον ήλιο της Βεργίνας, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αποφασισμένοι, δυναμικοί και οργανωμένοι, δηλώνουν πως οι κινητοποιήσεις τους θα κλιμακωθούν και καλούν όλα τα σχολεία του νομού, να συμμετέχουν στις πορείες και στις καταλήψεις που έχουν ξεκινήσει.

Ψάλλοντας το Εθνικό Ύμνο και τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή» οι μαθητές φώναξαν με όλη τους τη δύναμη εναντίον των πολιτικών, που όπως χαρακτηριστικά λένε, ξεπούλησαν την ιστορία της Μακεδονίας ενώ εκπρόσωποι των μαθητών μιλώντας στις κάμερες δήλωσαν πως δεν θα κάνουν πίσω μέχρι το μήνυμά τους να φτάσει στους κυβερνώντες.

Ελληνόπουλο ραπίζει τον Τσίπρα

Από τον σημερινό μαθητικό ξεσηκωμό στις Σέρρες για τη Μακεδονία. Θαυμάστε το ελληνόπουλο. Διαδώστε τον παλμό και τον αγώνα των μαθητών.

Το Ελληνόπουλο στην ουσία στέλνει μήνυμα στον Α. Τσίπρα, που παρέδωσε με την υπογραφή του την Μακεδονία μας!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100004453295350%2Fvideos%2F1121952837963149%2F&show_text=0&width=560

https://www.youtube.com/watch?v=xH-NUzmwWco

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ttg_-3C7ABQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ