Αρχείο

Απάντηση στις προκλήσεις των Αλβανών από Έλληνες μαθητές: Έκαψαν την αλβανική σημαία στο ΤΕΙ Κρήτης - Αριστεριστές παίρνουν θέση υπέρ των Αλβανών!

Την αλβανική σημαία έκαψαν μαθητές από το ΕΠΑΛ Ρεθύμνου στο προαύλιο του υπό κατάληψη ΤΕΙ Κρήτης, στέλνοντας απάντηση στις προκλήσεις των Αλβανών. Οι φοιτητές αφού αντικατέστησαν μια φθαρμένη ελληνική σημαία, ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο, έκαψαν μία αλβανική που είχαν μαζί τους.

Σύμφωνα με κείμενο του Συντονιστικού Κατάληψης ΤΕΙ Κρήτης, μια μαθήτρια Αλβανικής καταγωγής που ήταν παρούσα στο περιστατικό, λιποθύμησε και τρομοκρατημένη διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ομάδες αριστεριστών αντιδρούν κατά των Ελλήνων, αδιαφορώντας για τις προκλήσεις και τα εγκλήματα των Αλβανών, ενώ καταδικάζουν την πράξη που απαντά στις σημερινές προκλήσεις των Αλβανών εξτρεμιστών. 

Οι φοιτητές οργανώνουν ομάδες περιφρούρησης για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η αστυνομία και η εκπαιδευτική κοινότητα.

H απαράδεκτη ανακοίνωση του Συντονιστικού της κατάληψης του ΤΕΙ:

«Σήμερα στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Ρεθύμνου έλαβε χώρα το εξής περιστατικό:Ομάδα μαθητών του Ε.Π.Α.Λ. Ρεθύμνου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στον υπό κατάληψη χώρο του Τ.Ε.Ι. πρωτοβουλιακά αντικατέστησε την παλιά ελληνική σημαία που υπήρχε στον ιστό του σχολείου με καινούργια και κατόπιν έκαψαν μια αλβανική σημαία που είχαν μαζί τους. Το γεγονός αυτό τρομοκράτησε μαθήτρια Αλβανικής καταγωγής με αποτέλεσμα την λιποθυμία της και την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Το κάψιμο της σημαίας προκάλεσε την αντίδραση ατόμων που βρισκόντουσαν στο Τ.Ε.Ι. τα οποία παρενέβησαν. Ομάδα μαθητών συνοδευόμενη από καθηγητές επιχείρησε να δικαιολογήσει το γεγονός αποδίδοντας το σε παρεξήγηση. Καλούμε τον αλληλέγγυο κόσμο της πόλης του Ρεθύμνου να πλαισιώσει τον κατειλημμένο χώρο του Τ.Ε.Ι. για την βραδινή περιφρούρηση του χώρου καθώς και τις οποίες δράσεις τις επόμενες ημέρες.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Συντονιστικό Κατάληψης Τ.Ε.Ι. Ρεθύμνου 31/10/2018»

https://www.youtube.com/watch?v=aCioG1UX37k

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...