Βόρεια Ήπειρος

Έπιασαν δουλειά οι Αλβανικές μυστικές υπηρεσίες: Στοχοποίησαν Έλληνα συνταγματάρχη ε.α. & τον Μπάμπη Καραθάνο - «Eξτρεμιστές στους Βουλιαράτες»

Προκαλεί και πάλι το βαθύ αλβανικό κράτος σε μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης πολλών Ελλήνων πολιτών οι οποίοι συμμετέχουν αυτήν την στιγμή στην κηδεία του Κ.Κατσίφα στις Βουλιαράτες.

Ο Αλβανός ιστορικός Arben Lalla δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του πρακτορείου ειδήσεων Albeu.com, φωτογραφία του συνταγματάρχη ε.α. των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, κ Ανέστη Κατσή, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο βρισκόταν σήμερα στις Βουλιαράτες.

Σύμφωνα με τον Llalla, ο Έλληνας πρώην ανώτερος αξιωματικός τράβηξε φωτογραφία από την περιοχή με την ελληνική σημαία και την έστειλε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας  δήθεν αντι-Αλβανικά συνθήματα.

«Υπάρχει η υποψία ότι συνοδεύεται από άλλα μέλη της διμοιρίας του, που είναι χωρίς στολή, να καλούν κατά των αλβανών», δηλώνει στο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ο γνωστός Αλβανός ιστορικός και ανθέλληνας Αρμπέν Λάλα.

Τα αλβανικά ΜΜΕ έχουν στοχοποιήσει και τον πρώην επικεφαλή της οργάνωσης ΣΒΕΦΑ Μπάμπη Καραθάνο, τον οποίο κατονομάζουν ως εχθρό της Αλβανίας.

Οι αλβανικές υπηρεσίες πληροφοριών, οι οποίες εργάζονται πυρετωδώς αυτές τις ημέρες, βρήκαν στο λογαριασμό του Καραθάνου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, την έκκληση του για διαμαρτυρία έξω από την αλβανική πρεσβεία την ημέρα της δολοφονίας του Κ.Κατσίφα.

Όλα αυτά δείχνουν τον φόβο και την ταραχή που διακατέχει τους Αλβανούς αξιωματούχους μη τυχόν διεθνοποιηθεί και ανακινηθεί ξαφνικά ξανά θέμα για την αυτονομία της Β.Ηπείρου.

Για αυτό και επιδίδονται συστηματικά εδώ και τόσες ημέρες σε κατάπτυστα άρθρα για την παρουσία "εξτρεμιστών" Ελλήνων, μόνο και μόνο επειδή μιλούν για την 'Βόρεια Ήπειρο" και όχι για την 'Νότια Αλβανία".

Πρόκειται σαφώς για αλβανική προπαγάνδα του χειρίστου είδους η οποία με προτροπή πιθανόν και Τούρκων «συμβούλων», οι οποίοι είναι γνωστό  ότι "σουλατσάρουν" στην χώρα, έχει έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις λόγω των πολλών σκανδάλων του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Πάντως η παρουσία τόσων Ελλήνων στους Βουλιαράτες σήμερα λόγω της περίστασης σίγουρα θα τράβηξε το «ενδιαφέρον» και των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας, οι οποίες έχουν αγαστή συνεργασία με τις αλβανικές γενικά, όπως έδειξε και παλαιότερα η περίπτωση σύλληψης των Τούρκων γκιουλενιστών στο Κόσοβο.

Το πρόβλημα όμως στην περίπτωση της δολοφονίας του Κ.Κατσίφα απο την αλβανική αστυνομία, σύμφωνα με ειδικούς, είναι η διαχείριση της επόμενης ημέρας στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου.

Η περιοχή με την ελληνική μειονότητα, όπως αναφέρουν πηγές στην γειτονική χώρα, έχει τεθεί στο στόχαστρο Τούρκων επιχειρηματιών και Αλβανών αξιωματούχων που θέλουν να υφαρπάξουν από τους συμπατριώτες μας με το έτσι θέλω, τα καλύτερα εδάφη και τις παραλίες για να χτίσουν ξενοδοχεία.

Αυτά είναι γνωστά στις ελληνικές κυβερνήσεις οι οποίες διαχρονικά δεν κάνουν τίποτα απολύτως.

https://www.youtube.com/watch?v=kjsxGN8nntA

https://www.youtube.com/watch?v=zX8tm1_5nu4

https://youtu.be/6w7O2YeW95Y

https://youtu.be/_riusAlDHqE

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ